Svampepostej med salat

Forsiden Sunde Opskrifter Svampepostej med salat – Glutenfri og vegetarisk. Denne svampepostej med salat er let at lave og smager fantastisk godt. Svampepostejen kan serveres...

     6
Svampepostej med salat

Svampepostej med salat – Glutenfri og vegetarisk. Denne svampepostej med salat er let at lave og smager fantastisk godt. Svampepostejen kan serveres som selvstændig vegetarret med en god salat til eller som tilbehør til kød eller vildtretter. Postejen kan let laves glutenfrit. Prøv svampepostej med salat som en skøn vegetarisk og let ret.

Ingredienser
400 g blandede svampe og champignons
1 porre
2 rødløg
1-2 fed hvidløg
100 g hasselnødder
100 g grovbrød, almindeligt eller glutenfrit
1 spsk. frisk timian
1 spsk. finthakket persille
2 dl piskefløde eller kokosfløde
2 æg eller hørfrøskum
Uraffineret salt og friskkværnet peber
Gammeldags kærnet smør til svitsning

Fremgangsmåde
Rengør og hak svampe, champignons, porre og rødløg og svits dem i lidt gammeldags kærnet smør på panden i 4-5 minutter. Tilsæt krydderier. Blend hasselnødder og brød og vend det i sammen med fløden. Tag panden af og lad massen afkøle lidt. Rør herefter æggene i et ad gangen og fyld postejen i en smurt form. Bag den ved 180 grader i cirka 45 minutter.

Var du tilfreds med denne opskrift på svampepostej med salat? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.