Body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme

Forsiden Sund inspiration Body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme

     4

Body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme med kokossukker, olie og yoghurt naturel giver en fantastisk lækker, billig og effektiv body scrub creme.
Sommer og sol rimer næsten på en god og lækker body-scrub, der hjælper kroppen af med døde hudceller, frisker løden op og hjælper til en dybere og mere jævn solbrun farve.

Sommerens sol og saltvand kan være hårdt ved huden, og du kan derfor med fordel skrubbe huden jævnligt med denne hjemmelavede body-scrub. Den er let at lave og opbevarer du den i en krukke med låg, så kan du lave til flere gange.

Ingredienser til body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme

100 g kokossukker eller Muscovado sukker
1 dl ekstra jomfruolivenolie, højeste kvalitet
½ spsk Acido yoghurt natural
6 dråber lavendelolie

Fremgangsmåde

Rør det hele sammen og opbevar det i et patentglas i køleskabet. Anvend body-scrub før badet en til to gange om ugen. Det kan være en fordel at røre body- scrubben sammen med en ske inden du masserer den ind i huden på kroppen. Skyl efter med rigeligt vand.

Det kan varmt anbefales at anvende en god og nærende økologisk bodycreme eller olie hver dag hele sommeren. Det kan eksempelvis være min favorit Zinobels body oil, som du kan læse mere om HER
Du kan læse mere om den bedste, økologiske og vandmiljøbeskyttende solcreme HER

Var du tilfreds med denne artikel Body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.