Goma Restaurant i Odense – En Sublim Kulinarisk og Eventyrlig Aften

Forsiden Sund inspiration Goma Restaurant i Odense - En Sublim Kulinarisk og Eventyrlig Aften.

     3
Goma Restaurant Odense Sushi

Goma Restaurant i Odense – En Sublim Kulinarisk og Eventyrlig Aften.

En almindelig onsdag aften i Odense bød på en overraskende oplevelse helt uden sidestykke. En invitation fra Discovery Travel bød på såvel sublim mad som information om Mauritius, en ø jeg altid har drømt om at besøge. Jeg takkede derfor ja og kørte til Odense med gode veninder. Restauranten vi skulle besøge, havde jeg hørt masser af godt om. Jeg havde hørt om de to unge og madambitiøse mænd, Søren Gordon og Claus Skovsted. De har med stor arbejdsomhed og energi kastet sig ud i projekt Goma og Bar’sushi. Henholdsvis en restaurant med mad, som jeg vil tillade mig at kalde i verdensklasse og en take away med højkvalitets sushi med mere.

Udover spændende informationer om den skønne ø Mauritius, som jeg nu har besluttet mig for, at jeg må besøge, blev der på Goma serveret et måltid mad, som jeg vil tillade mig at beskrive som sublimt. Små indbydende retter med overraskende og aldeles velsmagende bidder af bl.a. vagtel spejlæg på maki skiver med tobiko rogn og syltede trøfler, lamb chops med chili-miso, tuntataki med blodappelsin, japanske kirsebær og æbler, sushi stykker og tigerrejer og meget meget mere alt sammen serveret med de lækreste og mest eksperimenterende smagsvariationer og tilbehørskreationer. Alle vi deltageres sanser blev udfordret på smukkeste vis, ikke blot ved synet, smagen og duften af den fantastiske mad, men også ved lyden af bølgebrus og palmesus på skønne Mauritius.

Goma Restaurant

Alt gik op i en højere enhed, alle retter på Goma var smukt komponeret og var såvel sundhedsmæssigt som ernæringsmæssigt  i top. Som “sund fedt”-entusiast kunne jeg vel heller ikke få bedre mad. Skøn fisk af højeste kvalitet, fyldt med sunde og livsnødvendige omega 3 festsyrer Det viste sig også, at vi – altså Claus, Søren og jeg – deler en fælles interesse – nemlig gode fedtstoffer og har samme favorit kogebog, nemlig Ole G. Mouritsens fantastiske bog ”Sushi”.

En stor tak til Discovery Travel for at åbne mine øjne – ikke alene for mine drømmes ø – men også for en restaurant i Jernbanegade i Odense,  der den ydmyge beliggenhed til trods – sagtens kunne aspirere som Danmarks allerbedste. Til lykke til Søren og Claus med restauranten i Odense, OG læg blot vejen forbi Odense, Goma er hele turen værd!

Goma Odense

Du kan læse om min rejse til Mauritius her
Du kan besøge Goma’s hjemmeside her for mere information om restauranten.
Du kan besøge Discovery Travel’s hjemmeside her for mere information om Mauritius.
Du kan læse min anmeldelse af den fantastiske kogebog “Sushi” her.

Var du tilfreds med denne omtale af Restaurant Goma i Odense? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.