Fantastisk Hampefrøolie fra Nyborggaard

Forsiden Inspiration og Oplevelser Fantastisk Hampefrøolie fra Nyborggaard

     4
hampefrøolie fra nyborggaard

Nyborggaard, der er kendt for at producere Danmarks bedste, økologiske hørfrøolie, har nu også kastet sig over økologisk hampefrøproduktion. Processen har ikke været uden udfordringer, men resultatet foreligger nu i form af en – efter min mening formidabel – hampefrøolie.

Nyborggaard dyrker hampefrøene økologisk, presser selv hampefrøolien i mørke og under iltbeskyttende forhold. De tapper olien på flasker ved anvendelse af vacuum, således at olien ikke bliver udsat for varme og ilt, og dermed minimeres risikoen for harskning.

Grunden til min begejstring er ikke alene den høje kvalitet af denne olie, men også at hampefrøolie har en intet mindre end perfekt fedtsyresammensætning. Den indeholder omega 3 men også omega 6 fedtsyren GLA i et optimalt forhold. Den er smuk og grøn i farven og smager fantastisk i dressinger og salater og er også fin i en morgensmoothie. Samtidig er prisen yderst rimelig. Det er også muligt at købe de hele hampefrø og senere på året følger en produktion af hampefrøprotein, ligeledes et godt supplement til morgensmoothien eller grøden.

Du kan læse mere samt bestille den nye olie på shop.nyborggaard.dk.

Opdatering: Læs også mit indlæg om hampeproteinpulver.