Hampeproteinpulver – Super godt og effektivt

2 jan, 2018 | Viden og Forskning

Hampeproteinpulver – super godt og effektivt. Jeg har tidligere skrevet om Nyborggaards økologiske hampefrøolie og alle dens gode egenskaber, som jeg har mærket på krop og hud. Nyborggaard har også lanceret et hampeproteinpulver af meget høj kvalitet og selvfølgelig fra egen økologiske produktion. Jeg anvender ofte hampeproteinpulver i mine smoothies eller i min morgengrød, og er meget begejstret for det. Det er smagsneutralt, billigt og indeholder alle essentielle aminosyrer. Det giver således god mæthed også.

Netop hvis vi gerne til tabe et par kilo eller hvis vi intensiverer motionen eller blot drosler lidt ned på kødindtaget og lever mere grønt, så er dette produkt ideelt. Jeg bruger det ofte i forbindelse med morgenmaden, også fordi jeg lægger min motion som det første, når jeg står op. Det kan være i smoothien, i morgengrøden, i fiberpandekagerne eller i avocado yoghurten, afhængig af hvad jeg har lyst til. Med hampeproteinet sikrer jeg min krop alle de essentielle aminosyrer, større mæthed og hurtigere restitution efter træning. Jeg bruger den også ofte om aftenen i supper eller over grønsagsretter, de dage hvor jeg springer kødet over.

Engang imellem laver jeg også en energibar, hvor jeg blander hampeprotein med hørfrø, nødder, mandler, dadler og lidt jomfrukokosolie. Dem opbevarer jeg i lufttæt box på køl og tager gerne sådan en med, sammen med et par gulerødder, som mellemmåltid eller efter træning.

Hampeprotein 43% adskiller sig fra mange andre typer proteinpulver, idet det indeholder alle essentielle aminosyrer i det forhold, som kroppen har brug for, og ovenikøbet i en form, som er letoptagelig og anvendelig. Det er tillige smagsneutralt.

Du kan læse mere om Nyborggaards Hamproteinpulver HER
Læs mere om hampefrøolie i dette blog-indlæg   
Læs mine gode råd om ham, hampefrøolie og hampeprotein i dette blogindlæg
Du kan finde opskriften på grøn yoghurt med hampeproteinpulver HER
Du kan finde opskriften på Fiberpandekager med hampeprotein HER
Du kan finde opskriften på Hampeproteinbars HER

Var du tilfreds med denne artikel om Hampeproteinpulver? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Græskarkerneolie – den bedste af slagsen

Græskarkerneolie – den bedste af slagsen

Græskarkerner er næringsrige og gavnlige for både hud, hår, urinveje, prostata samt for hjerte og kredsløb. Græskarkerner indeholder en lang række mineraler og sporstoffer som jern, magnesium, mangan, kalium, calcium, kobber, fosfor, selen og zink samt de livsvigtige...

Vitaminer og mineraler – vigtig viden

Vitaminer og mineraler – vigtig viden

Nu er det igen tid til at skrive: STOP nu den hetz mod vitaminer og mineraler! Det er ikke værdigt, at vi danskere skal udsættes for disse hyppige, ofte misvisende og unuancerede skræmmekampagner mod vitaminer og mineraler. Tværtimod var der en ide i, at vores læger...

Godt nyt om chokolade

Godt nyt om chokolade

Chokolade kan være noget så lækkert og delikat og er mange danskeres foretrukne søde forkælelse i selskab med en god kop kaffe. Vi danskere spiser i gennemsnit cirka 5 kg chokolade om året, men er chokolade egentlig sundt? Det afhænger af hvilken type og kvalitet...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!