Hampeproteinpulver – Super godt og effektivt

Forsiden Viden og Forskning Hampeproteinpulver - super godt og effektivt - Jeg anvender ofte hampeproteinpulver i mine smoothies eller i min morgengroed, og er meget begejstret for det. Det er smagsneutralt, billigt og indeholder alle essentielle aminosyrer. Det giver saaledes...

     7
hampeproteinpulver

Hampeproteinpulver – super godt og effektivt. Jeg har tidligere skrevet om Nyborggaards økologiske hampefrøolie og alle dens gode egenskaber, som jeg har mærket på krop og hud. Nyborggaard har også lanceret et hampeproteinpulver af meget høj kvalitet og selvfølgelig fra egen økologiske produktion. Jeg anvender ofte hampeproteinpulver i mine smoothies eller i min morgengrød, og er meget begejstret for det. Det er smagsneutralt, billigt og indeholder alle essentielle aminosyrer. Det giver således god mæthed også.

Netop hvis vi gerne til tabe et par kilo eller hvis vi intensiverer motionen eller blot drosler lidt ned på kødindtaget og lever mere grønt, så er dette produkt ideelt. Jeg bruger det ofte i forbindelse med morgenmaden, også fordi jeg lægger min motion som det første, når jeg står op. Det kan være i smoothien, i morgengrøden, i fiberpandekagerne eller i avocado yoghurten, afhængig af hvad jeg har lyst til. Med hampeproteinet sikrer jeg min krop alle de essentielle aminosyrer, større mæthed og hurtigere restitution efter træning. Jeg bruger den også ofte om aftenen i supper eller over grønsagsretter, de dage hvor jeg springer kødet over.

Engang imellem laver jeg også en energibar, hvor jeg blander hampeprotein med hørfrø, nødder, mandler, dadler og lidt jomfrukokosolie. Dem opbevarer jeg i lufttæt box på køl og tager gerne sådan en med, sammen med et par gulerødder, som mellemmåltid eller efter træning.

Hampeprotein 43% adskiller sig fra mange andre typer proteinpulver, idet det indeholder alle essentielle aminosyrer i det forhold, som kroppen har brug for, og ovenikøbet i en form, som er letoptagelig og anvendelig. Det er tillige smagsneutralt.

Du kan læse mere om Nyborggaards Hamproteinpulver HER
Læs mere om hampefrøolie i dette blog-indlæg   
Læs mine gode råd om ham, hampefrøolie og hampeprotein i dette blogindlæg
Du kan finde opskriften på grøn yoghurt med hampeproteinpulver HER
Du kan finde opskriften på Fiberpandekager med hampeprotein HER
Du kan finde opskriften på Hampeproteinbars HER

Var du tilfreds med denne artikel om Hampeproteinpulver? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.