Fiberpandekager med spinat

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Fiberpandekager med spinat er lette at lave, og de smager godt både som morgenmad eller til frokost

     7

Fiberpandekager med spinat er lette at lave, og de smager godt både som morgenmad med skyr og bær eller til frokost med lidt økologisk laks eller salat over. Pandekagerne er fiberrige og indeholder både havreklid og havregryn samt spinat. Det giver dem en vis tyngde, men krydderierne tilfører lethed og en delikat smag. Fiberpandekager med spinat mætter godt, og er du også glad for pandekager, så kan de anbefales, for de tilfører masser af fibre og smager rigtig godt.

Ingredienser til 4 stk.

3 æg (prøv evt at piske hviderne først)
3 spsk havreklid
4-5 spsk havregryn
2 spsk skyr
1-2 håndfulde spinat, frisk eller frossen, drænet for væde og doser efter smag og behag
2 udblødte dadler (kan udelades)
1-2 spsk Hampeprotein fx. Nyborggaard (kan udelades)
½ tsk kardemomme
½ tsk vanillepulver
1 knsp uraffineret flagesalt
Jomfrukokosolie til stegning

Topping
Skyr
Blandede bær

Fremgangsmåde

Blend æg, havreklid, havregryn, skyr og krydderier til en grov masse. Tilsæt spinaten, den skal være drænet for væde og hakket groft. Varm lidt jomfrukokosolie på panden og sæt fire små pandekager. Steg dem 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne. Server dem lune, toppet med Skyr og friske bær eller til frokost med økologisk laks og grønt.

Var du tilfreds med denne opskrift på Fiberpandekager med spinat? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.