Hvad er Souping?

Forsiden Sund inspiration Souping er den seneste nye og sunde madtrend, og Souping handler om at spise mere suppe, allerhelst både morgen, frokost og aften

     9

Hvad er Souping? Souping er den seneste nye og sunde madtrend, og Souping handler om at spise mere suppe, allerhelst både morgen, frokost og aften. Men bare rolig, du kan selv bestemme selv graden af dit suppeindtag. Souping er en trend, der bygger på de mange sundhedsfordele, der er ved indtag af flere supperige måltider.

Hvad er Souping? Souping er sundt, fordi supper indeholder masser af grønsager og fibre og få kalorier. Supplerer du dine supper med ingefær, gurkemeje, hvidløg, krydderurter og chili, så tilfører du udover pift til smagen også ekstra mange næringsstoffer og opnår samtidig antiinflammatorisk effekt.

Souping markedsføres også som deciderede kure, hvor du kun indtager suppe. Der udbydes 24 timers Souping kure og helt op til fem-dages Souping kure. Det kan være fint, virke udrensende, styrkende og slankende, hvis det er dit mål. Du kan simpelthen også bare lade dig inspirere af Souping trenden til at spise flere skønne og fiberrige supper i hverdagene.

Da jeg rejse meget i Kina og Fjernøsten, oplevede jeg, at mange asiater starter dagen med en suppe. Det var fremmed for mig, men jeg blev hurtigt begejstret for de velsmagende og grønsagsrige morgenmadssupper, som var en fast del af et asiatisk morgenbord. Det var mættende og lå lettere i maven end de ofte meget brød- og sukkerrige morgenmåltider, som mange spiser herhjemme. Derfor kan vi sagtens lade os inspirere af asiaternes tradition for supper, også om morgenen.

Ved at spise en mere fiberrig og lettere fordøjelig mad, så giver du din krop og fordøjelse en velfortjent pause. Fibrene styrker din sunde tarmflora og undgår du belastende fødevarer som kød, hvede, kaffe, sukker, frugt, sodavand, mejeriprodukter, alkohol og nikotin i blot 72 timer, så viser forskning, at din tarm regenererer og begynder at producere nye og friske immunforsvarsceller. Souping kan således styrke ikke blot dit immunforsvar men også dine indre balancer og generelle sundhed.

Du kan læse meget mere om, hvordan du via kun 3 dage på flydende mad kan styrke dit immunforsvar i min bog Kvinde, styrk dit immunforsvar til KUN 20,- HER
Du kan hente inspiration til vidunderlige supper i Kirsten Skaarups nye bog Supper & co. HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.