Supper & co.

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Supper og co. er en helt ny og inspirerende bog, skrevet af Kirsten Skaarup

     5

Supper & co. er en helt ny og inspirerende bog, skrevet af Kirsten Skaarup. Kirsten er en god veninde og skattet kollega, og Kirsten har rejst verden tynd. Hun er formand for Kvindelige Eventyreres Klub og er en sand globetrotter og eventyrer. Kirsten er også en mester i et køkken, og inspirationen fra de mange rejser er nu blevet omsat til en helt ny bog om en af tidens hotteste trends; Souping. Souping handler kort og godt om, at vi skal spise flere supper, og Kirstens spritnye bog Supper & co. bugner således af inspirerende suppeopskrifter til såvel morgenmad, som til frokost og aftensmad.

Og man bliver inspireret af Kirstens opskrifter, der er fyldt med sunde grønsager og fibre, suppleret med krydderier og grønt, der giver en pragtfuld fylde og smag. Alle Kirstens retter i Supper & co., og iøvrigt i alle hendes andre bøger også, er vegetariske, og de smager og mætter fænomonalt. Man mærker Kirsten store kærlighed til god, vegetarisk mad igennem hele bogen. Det er en sand fornøjelse at sidde med den og nyde de mange smukke billeder og lade sig opsluge af de skønne opskrifter.

Supper & Co. indeholder en stor variation af opskrifter på supper til alle tidspunkter og lejligheder og byder også på inspirerende dessertsupper, urteshots og alt dét, der giver suppen et ekstra pift, såsom pestoer, sundt drys, sprøde chips, krydrede urteolier og meget mere. Bogen er indbydende, gennembearbejdet og rammer præcist og kompetent en af de mest populære sundhedstrends for øjeblikket, nemlig Souping. Supper & co. får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER
Du kan læse mere om Souping HER
Du kan finde opskriften på Detox suppe HER
Du kan finde opskriften på Sellerisuppe med mandler HER
Du kan læse mere om Kirsten Skaarup HER
Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.