Kirsten Skaarup – Et af mine store forbilleder

Forsiden Inspiration og Oplevelser Kirsten Skaarup – Et af mine store forbilleder

     1
kirsten skaarup

Et af mine store forbilleder indenfor mad- og kogebogsverdenen har i mange år været Kirsten Skaarup. Nu er jeg så heldig, at hun også er blevet en god kollega og ven. Kirsten har skrevet et væld af skønne vegetariske kogebøger, men har også blogget om mad, klima og om sine mange eksotiske rejsemål i de seneste fem år. Kirstens blog hedder kirstenskaarup.dk

Kirsten er en globetrotter, hun rejser verden rundt og henter inspiration til skønne og klimavenlige retter. Det er ikke luksusrejser Kirsten er på, når hun drager afsted. Hun rejser under de mest primitive forhold og med rygsækken på nakken i primitive og vanskeligt fremkommelige landskaber og områder. Hun har sågar i nogle år været formand for Danske Kvindelige Eventyrere. Klima og miljø står også højt på dagsordenen hjemme hos Kirsten og således også på hendes blog. Opskrifterne på bloggen er både vegetariske og veganske. Kirsten har selv været vegetar i mere end 40 år og er formentlig den herhjemme, der har arbejdet mest med vegetarisk/vegansk mad. 

Kirsten Skaarup vil gerne overbevise kødspisere om, at grøn mad smager FANTASTISK og giver masser af liv og næring til kroppen. Hun er en sand mester i at få det til at både se og smage vidunderligt, og for Kirsten er den vegetariske livsstil et tilvalg – ikke et fravalg.

Du kan finde to af Kirstens lækre opskrifter herunder, ligesom jeg varmt kan anbefale dig at slå et slag forbi Kirstens blog, når der skal hentes inspiration til aftensmaden.

Læs også:
Kirstens opskrift på Sund Marokkansk Gryderet
Kirstens opskrift på Suveræne Hash Browns
Det Kærlige Køkken – Fantastisk bog af Kirsten Skaarup

Kirsten Skaarups Grønne Køkken – En Dejlig Bog i Ny Udgave
Den Lille Grønne Madpakkebog af Kirsten Skaarup