Lone Landmand

Forsiden Inspiration og Oplevelser Lone Landmand

     1

Humøret var højt og stemningen god, da vi drog til marked hos Lone Landmand og Søren Sørøver. Vejrguderne var med os, og gården stod smukt med vinmarker, æbletræer, køkkenhave og masser af lykkelige høns og fredelige får.Sikken et dejligt sted. I laden var der dækket op til fest med rødternede duge og masser af boder, hvor økologiske producenter fortalte om deres lækkerier. Man kunne heldigvis også købe. Alt lige fra fantastisk Samsø mel, til chokolade, jordbær, kaffe, cremer, honning, snaps, pølser, ost og gode vine fra landmanden og sørøverens egen produktion. Der var også masser af glade høns og hjælp til start af eget hønseri. Det var en glad og dejlig dag. Vi sad på halmballerne med en god kop kaffe og nød solskinnet, stemningen og livet generelt.

Lone Landmand starter hver dag med at skrive små betragtninger fra sin hverdag som landmandskone. Dem deler hun rundhåndet med rigtig mange mennesker, der hver morgen modtager en lille mail fyldt med livsoplevelser, meninger og fantastiske opskrifter. Det er dejlige skriverier at modtage. Som regel. For det kan også til tider være udfordrende at leve livet med glade høns og økologisk køkkenhave og så samtidig være nabo til en konventionel svineproducent. Det er forståeligt at den del også må komme til udtryk.

Jeg kan anbefale dig et besøg på Lone Landmands hjemmeside HER og herunder kan du finde Lones opskrift på verdens bedste guacamole, der smager helt forrygende. Du kan finde opskriften HER