Verdens bedste guacamole

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Verdens bedste guacamole

     3

Her skal du få opskriften på verdens bedste guacamole. Den smager forrygende, er velegnet som tilbehør til salater og middagsretter og er let at tilberede. Denne opskrift stammer fra Lone Landmand, og hun kan det der med at skabe lækre og velsmagende retter. Hun bor på en gård ude på landet, og på sin blog fortæller hun hver eneste dag om landmandslivet på godt og ondt. Det er i den grad læseværdigt. Se mere på lonelandmand.dk 

Ingredienser (tilbehør til 4 prs.):

4 modne og dermed en anelse bløde avocados
saft af ½ citron
1 fed hvidløg
1 tsk fint salt
1/4 tsk friskkværnet peber
1 knsp cayennepeber eller 1/4 tsk chilipasta
1 dl creme fraiche 18 % lavet af mælk fra en ko der om sommeren får lov at bide græsset over selv

Fremgangsmåde:

Del dine avocados, tag stenene ud og skrab frugtkødet ned i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend det hele sammen med en stavblender. Alternativt kan du mose grundigt med en gaffel eller i en morter – så får du en mere grov og mindre luftig guacamole. Og det er jo også i orden. Smag til med salt og cayennepeber/chili.

Klar til brug men et ophold på køl, hvor tingene får en times tid til at gå op i en højere enhed, er heller ikke så ringe. 

Var du tilfreds med denne opskrift? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor.

Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.