Terra Nova – vitaminer og mineraler i pulverform

Forsiden Sund inspiration Terra Nova - vitaminer og mineraler i pulverform. Rigtig mange danskere har efterlyst et godt og loedigt vitamin- og mineraltilskud i flydende form

     5
Terra Nova - vitaminer og mineraler i pulverform

Terra Nova – vitaminer og mineraler i pulverform. Rigtig mange danskere har efterlyst et godt og lødigt vitamin- og mineraltilskud i flydende form, uden kunstige tilsætningsstoffer, sødemidler og uorganiske mineraler. Et sådant er kommet på markedet nu i form af Terra Nova Life Drink pulver. Terra Nova findes også i tabletform, og produkterne er baseret på rene, uforarbejdede og naturlige råvarer, er helt uden syntetiske tilsætnings- eller farvestoffer, men indeholder derimod de bedste naturlige og organiske mikronæringsstoffer fra vores mad.

Konceptet bag Terra Nova er genialt, optageligheden og kvaliteten i top, og dette pulver, der er fremstillet af primært økologiske, frysetørrede grønsager, bær og andre super foods, tilfører på en naturlig, effektiv og velsmagende måde de vitaminer og mineraler, som du behøver hver dag. Formen sikrer, at din krop kan optage dem effektivt. Det samme gælder vitaminerne i kapselform.

Jeg har taget Terra Nova i perioder, i både kapsel og pulverform, og for mig er det en genial og let måde at supplere maden med. Jeg blander også pulveret i min morgenmadssmoothie eller i min Acai bowl eller grønne yoghurt (du kan finde opskrifterne herunder), og det er nemt og super effektivt.

Det er Solgar, der står bag distributionen af Terra Nova life drink vitaminpulver samt Terra nova multi i kapsler, og jeg tror, at Terra Nova produkterne hurtigt vil indtage en stor plads i landets helsekostforretninger. Jeg tænker også, at Life drink vil indtage en af topplaceringerne som danskernes foretrukne flydende vitamindrik. Det er i det hele taget skønt at opleve, at der kommer flere og flere gode, organiske og letoptagelige vitamin- og mineralprodukter på markedet. Det har vi savnet i Danmark.

Terra Nova Life Drink kan røres op i vand, i yoghurten eller i smoothien, og det smager godt. Det betyder, at både familiens yngste og ældste uden udfordringer kan indtage dagens dosis vitaminer og mineraler – og endda af ypperste kvalitet og med høj optagelighed.

Du kan læse mere om Terra Nova HER
Du kan købe Terra Nova i helsekostforretninger og på nettet.
Du kan læse mere om de livsvigtige vitaminer og mineraler HER
Du kan læse mere om de danske særregler for kosttilskud, der er under pres HER

Var du tilfreds med denne artikel om Terra Nova – vitaminer og mineraler i pulverform? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.