Elastiktræning – Undgå Hovedpine og Nakkesmerte

19 jan, 2017 | Viden og Forskning

Med enkel elastiktræning kan du undgå hovedpine og nakkesmerte. Det kræver blot to minutters elastiktræning hver dag at undgå hovedpine og nakkesmerte.

2 minutters elastiktræning om dagen kan forhindre hovedpine og nakkesmerte!

Dette er derfor godt nyt til alle os, der jævnligt lider af hoved- og nakkepine, men også til alle, der gerne vil forebygge og styrke nakken. Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø – NFA – har nemlig lavet en undersøgelse, der viser, at alene 2 minutters elastiktræning om dagen er tilstrækkeligt til at forebygge hoved- og nakkepine i dagligdagen. Forskerne var overraskede over, at en så lille indsats kunne have så stor effekt.

Jeg kan kun tilslutte mig og fortælle, at jeg har haft stor effekt af disse helt enkle øvelser, der kan laves alle steder, på jobbet, på badeværelset om morgenen, eller hvor det nu passer dig. Det er let og billigt. Husk at købe en elastiktype med stor modstand – De fås i de fleste sportsforretninger og på nettet, og er ikke dyre.

Du kan læse hele forskningsrapporten HER
Du kan læse om, hvorfor det er så sundt at gå en tur hver dag HER
Du kan læse mere om Vagus nerven, betydning, behandling og nakkesmerter HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

For cirka ti år siden skrev jeg en e-bog om faste. Det var i forbindelse med offentliggørelsen af et dengang nyt og ret interessant forskningsresultat, der viste, at mus, der blev udsat for 72 timers let faste (flydende mad), blandt andet begyndte at producere nye...

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Kvinder oplever med alderen ofte et hurtigere fald i muskelmasse- og styrke end tilfældet er med mænd. Dette fald hos kvinder relateres blandt andet til dalende østrogenniveauer, og det kan også hyppigt føre til dalende kondition og nedsat livskvalitet. Heldigvis...

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på stoffet NAD+ og dets funktion, herunder særligt hvordan det potentielt kan forhale aldringsprocessen, afhjælpe inflammation og høje kolesterolniveauer og forbygge aldersrelaterede sygdomme. Vi lever længere og længere, og vores...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!