Elastiktræning – Undgå Hovedpine og Nakkesmerte

Forsiden Viden og Forskning Med enkel elastiktraening kan du undgaa hovedpine og nakkesmerte. Det kraever blot to minutters elastiktraening hver dag at undgaa hovedpine og nakkesmerte.

     2

Med enkel elastiktræning kan du undgå hovedpine og nakkesmerte. Det kræver blot to minutters elastiktræning hver dag at undgå hovedpine og nakkesmerte.

2 minutters elastiktræning om dagen kan forhindre hovedpine og nakkesmerte!

Dette er derfor godt nyt til alle os, der jævnligt lider af hoved- og nakkepine, men også til alle, der gerne vil forebygge og styrke nakken. Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø – NFA – har nemlig lavet en undersøgelse, der viser, at alene 2 minutters elastiktræning om dagen er tilstrækkeligt til at forebygge hoved- og nakkepine i dagligdagen. Forskerne var overraskede over, at en så lille indsats kunne have så stor effekt.

Jeg kan kun tilslutte mig og fortælle, at jeg har haft stor effekt af disse helt enkle øvelser, der kan laves alle steder, på jobbet, på badeværelset om morgenen, eller hvor det nu passer dig. Det er let og billigt. Husk at købe en elastiktype med stor modstand – De fås i de fleste sportsforretninger og på nettet, og er ikke dyre.

Du kan læse hele forskningsrapporten HER
Du kan læse om, hvorfor det er så sundt at gå en tur hver dag HER
Du kan læse mere om Vagus nerven, betydning, behandling og nakkesmerter HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.