Hvedegræsshots

Forsiden Viden og Forskning Hvedegraes er super sundt, power foods, hvedegræs tilfører klorofyl og vitaminer, sundhedsboost med hvedegraes, hvedegraes, hvedegraes er en sund foedevare

     9
hvedegræsshots

Hvedegræsshots. Jeg nyder med stor fornøjelse hver morgen mit økologiske og friskpressede hvedegræsshot. Jeg kombinerer den med friskpresset citronsaft og lidt vand og føler, at det gør mig noget så godt. Hvedegræsjuice adskiller sig fra de fleste andre fødevarer ved at indeholde en variation af samtlige vitaminer og mineraler. Eneste undtagelse er D vitamin, som vi skal indtage separat igennem vinterhalvåret. Hvedegræs kan således være vores naturlige kilde til nogle af de vitaminer og mineraler vi skal have hver dag, og er i særlig grad rig på hele variationen af E vitaminer. Det gør hvedegræssaft til noget ganske unikt.

Jeg modtager cirka hver tredje måned min sending af frosne hvedegræsshots fra Live Wheatgrass, der er en virksomhed etableret af den danske biolog og forsker Britt Cordi. Det er ikke billigt, men kan være et fantastisk supplement i dagligdagen. Et sådant shot giver nemlig også masser af klorofyl til kroppens celler. Jeg opbevarer de små og praktiske shots i fryseren og tager op hver morgen.

Der foreligger en del forskning i hvedegræs’ sundhedsfremmende egenskaber eksempelvis i forbindelse med kræft eller andre lidelser. Britt har samlet al denne forskning på www.wheatgrassevidence.com.

Britts Superfoods har lige barslet med en række nye produkter, bla. en særdeles næringsrig grønkåls juice, der vinteren igennem kan styrke immunforsvaret og give os masser af energi samt en rødbedesaft, som kan bruges i friskpressede safter, i smoothies og som supplement til den daglige madlavning.

Læs mere om hvedegræssaft HER 
Læs mere om forskningen bag hvedegræs HER
Se også mit fulde indlæg om hvedegræs her på bloggen
Du kan finde opskriften på vitaminrig smoothie HER
Du kan finde opskriften på hvedegræssmoothie HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.