Undgå influenza – Spis D3 vitamin hele vinteren

Forsiden Viden og Forskning Undgå influenza – Spis D3 vitamin hele vinteren

     3
Feber Termometer

Influenzaen hærger landet igen, og der er faktisk ny viden og mulighed for selv at forebygge. Dr. John Cannel fra Californien har i adskillige artikler, publiceret i seriøse lægetidsskrifter som f.eks. British Medical Journal, beskrevet en ny teori om influenzas opståen og hvorfor influenza kun huserer om vinteren.

Influenza skyldes jf. denne teori ikke så meget smitte men derimod en aktivering af en sovende virus, vi har i kroppen. Denne aktivering sker som regel om vinteren, når kroppen og immunforsvaret er svækket af D3 vitamin mangel. Det kan sammenlignes med mekanismen omkring forkølelsessår, hvor virus ligeledes ligger i dvale, men engang imellem aktiveres til udbrud. D3 vitamin har langt større indflydelse på immunforsvaret end hidtil antaget. Det er et stærkt underkendt vitamin, og det vitamin med størst immunmodulerende effekt i kroppen. Mangel på D3 vitamin er udbredt, specielt om vinteren, og lave D3 vitamin niveauer kædes sammen med udvikling af en lang række sygdomme.

Er du i tvivl om dine D3 vitamin niveauer, så er det enkelt at få undersøgt via en blodprøve hos lægen. Internationale forskere anbefaler, at vore niveauer skal ligge på 100 nanomoll/l eller derover. Der sker dog ikke noget ved at tage et dagligt tilskud vinteren igennem, og det er sågar muligt at tage større doser 1 dag eller 2, hvis du mærker, at noget er på vej. Tag et dagligt tilskud af D3 vitamin hver dag hele vinteren, jeg kan anbefale flg. produkter; Biotic D mulsion forte – kan købes på nettet via www.greathealth.eu eller NDS D+, der kan købes i landets helsekostforretninger. Husk altid at tage en god multivitamin/mineral pille sammen med.

Læs også:

D-vitamin tilskud ER vigtigt

Vigtigt at vide om D3 vitamin