D3 vitamin – Vigtigt at vide om D3 vitamin

Forsiden Viden og Forskning D3 vitamin – Vigtigt at vide om D3 vitamin

     1
D3 vitamin

 

Nu er det tid til igen at starte med tilskud af D3 vitamin. Dette væsentlige vitamin har betydning – ikke alene for hormonbalance og knoglesundhed – men i allerhøjeste grad også for hele immunsystemet. D vitamin har vist sig at være afgørende for dit immunforsvar i kampen mod sygdom. Den mest effektive kilde til D vitamin er solen. Vi optager D vitamin via huden, når vi opholder os i solen – uden solfaktor – samt når vi spiser fisk. Langt de fleste danskere menes at mangle det vigtige D vitamin gennem hele vinteren.

Biotics D-mulsionDu kan få målt dine D vitamin niveauer ved lægen. De må gerne ligge på 100 nmll/l eller derover. Du kan således tilpasse dit daglige indtag i henhold til dine niveauer.

Et D3 vitamin præparat af høj kvalitet er Biotics D-mulsion, der kan købes i forskellige doser flere helsekostforretninger eller hos Nordic VMS. Det har meget høj optagelighed og her får du meget kvalitet for pengene. Cytoplan D vitamin er også et produkt af meget høj kvalitet og optagelighed, ligesom Life Extension D vitaminer også er gode. Husk altid at kombinere dit D3 vitamin tilskud med en multivitamin-mineral tablet af højeste kvalitet.

Læs også:

D-vitamin tilskud ER vigtigt

Undgå influenza med D3 vitamin

D vitamin og Sclerose

Lidt om Vitaminer og Mineraler

Myndighederne under pres om D vitamin

Revidering af D-vitamin anbefalingerne