ZenBev – Naturligt Sovemiddel

Forsiden Viden og Forskning ZenBev – Naturligt Sovemiddel

     2
zenbev naturligt sovemiddel

Går du og føler dig en smule vinterdeprimeret eller har du svært ved at sove om natten, så kan jeg varmt anbefale tilskuddet ZenBev, der er et ekstrakt af økologiske græskarkerner. ZenBev er et naturligt sovemiddel, og det har hjulpet mig til en bedre nattesøvn.

Græskarkerner har et højt indhold af aminosyren tryptofan, der er forløberen for dannelsen af signalstofferne serotonin og melatonin. Det er to væsentlige signalstoffer med betydning for såvel humør, overskud, døgnrytme, nattesøvn, immunforsvar, hormonbalance og meget mere. Det kan derfor godt betale sig at danne tilstrækkeligt af begge stoffer.

Sover du dårligt kan du prøve med 2 måleskeer lige før sengetid. Tag det hver dag i nogle uger og doser herefter efter behov. For de fleste med søvnbesvær vil et par gange om ugen herefter være tilstrækkeligt.

Ved depression kan du tage ZenBev morgen og aften. Du skal tage 2 måleskeer i lidt vand eller lun rismælk. Du kan også bruge ZenBev hvis du eksempelvis skal trappe ud af antidepressiv medicin, idet ZenBev i modsætning til prikbladet perikon gerne må indtages sammen med denne.

Zen Bev tilfører din krop den råvare, som den skal bruge for selv at kunne danne de relevante humørfremmende og styrkende signalstoffer. Fedtsyrerne er fjernet fra produktet, idet 2 måleskeer svarer til tryptofanindholdet i cirka 100 g græskarkerner. Der er til gengæld tilsat lidt komplekse kulhydrater, som øger tryptofans transport præcis derhen i kroppen, hvor der er behov for det.

Husk at dannelsen af serotonin og melatonin er afhængig af dagslys om dagen og fuldstændigt mørke om natten.

Du kan læse mere om hvordan du får en bedre nattesøvn i dette blog-indlæg
D
u kan læse mere om melatonin her

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.