Hold Vægten – ny bog af Claus Dalby

31 dec, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Hold Vægten – ny bog af Claus Dalby.

Claus Dalby er netop udkommet med en bog med titlen HOLD VÆGTEN. Bogen er fyldt med inspirerende opskrifter, smukke billeder og gode redskaber, hvad enten du har et ønske om at tabe i vægt eller at holde din vægt.

Det er god mad, der præsenteres i Claus’ bog, for han er udover at være en anerkendt havemand også en formidabel kok. Det demonstrerede han sidste år i bogen ”SLANK”, der giver redskaber og opskrifter til et vægttab på et kilo om ugen – uden afsavn eller sult.

”Hold Vægten” er efterfølgeren, der udover skønne salatopskrifter også indeholder en lang række opskrifter på morgenmad og varme aftenretter, alle plantebaserede, nytænkte og særdeles velsmagende. Det er mættende retter, der er lette at tilberede med ganske få overskuelige ingredienser.

Med ”Hold Vægten” viser Claus vejen til at tabe sig yderligere eller til at vedligeholde vægten, uden at der er tale om en kur. Bogen er meget inspirerende, alle retter er plantebaserede, nytænkte og særdeles velsmagende. Det er mættende retter, der er lette at tilberede med ganske få overskuelige ingredienser.

Det er en på alle måder smuk bog, gennemført og inspirerende. Billederne er indbydende, maden god, Bogen får mine varmeste anbefalinger, og bogen er en fantastisk god julegave til en du holder af.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på wokret med Pak Choi og jordskokker HER
Du kan finde opskriften på wokret med svampe og selleri HER
Du kan finde opskriften på Claus’ fantastiske rugbrød HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” lige nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!