Infused water, vitaminfyldt og smagfuldt vand

28 jun, 2021 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Infused water, vitaminfyldt og smagfuldt vand.

Når det er sommer og varmt, så har vi ekstra behov for at drikke vand. Vand er livsvigtigt, men engang imellem kan det være svært at få drukket nok. Infused water er vitaminfyldt og velsmagende vand og det nye sort, når det handler om at tilføre vores vand delikat smag og vitaminer fra bær og grønsager.
Infused water smager virkelig godt, er super enkelt at tilberede og kan få såvel store som små til at drikke mere vand.
Infused water kan tjene som erstatning for sodavand og saft, der er fyldt med sukker eller kunstige sødemidler. Vil du gerne undgå disse, så kan du med et snuptag tilberede infused water, så du let har en række sunde og gode alternativer klar her i sommervarmen.
Vi skal drikke cirka en liter vand per 30 kg kropsvægt, og når det er varmt, kan behovet være større. Derfor kan det være en god ide at supplere med Infused water.
Du kan finde opskriften på Infused water med gulerod, appelsin og salvie HER
Du kan finde opskriften på Infused water med kiwi og basilikum HER
Du kan læse mere om, hvorfor det er så vigtigt at drikke vand HER  

Var du tilfreds med denne artikel om Infused water? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!