My New Roots – ny fantastisk kogebog

18 aug, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Skønne Sarah Britton, kvinden bag den populære madblog My New Roots, har udgivet en fantastisk kogebog. Egentlig er bogen My New Roots meget mere end en kogebog. Den er et inspirerende, uimodståeligt og super indbydende univers af sundhed, madglæde og livsappetit.

Det er en rigtig god bog, en af de bedste, som jeg har læst i nyere tid. Den er smuk, spækket med delikate og indbydende billeder, og den indeholder ikke mindre end 100 skønne, grønne opskrifter. Fokus er på levende mad, og hvor meget godt god og uforarbejdet mad kan gøre for dig og din familie.

Bogen er en fest at læse, man mærker en grundlæggende respekt for årstidernes skiften og for gode, økologiske råvarer. Sarah ved, hvad hun taler om. Bogen indeholder hyggelige, små fortællinger samt anvisninger til, hvordan du eksempelvis lettest kommer igang med bønner, spirer og mandelmælk i dit køkken. Og så et væld af vildt skønne opskrifter.

Der er ingen fanatisme at spore, derimod ren og uforfalsket sund fornuft og stor kærlighed til god, nærende og levende mad. Sarahs motto er: Én ændring i køkkenet kan ændre dit liv. En lille beslutning om at ændre noget hver eneste dag, kan føre til 365 ændringer på et år og dermed en livsstilsændring. Jeg har forlængst overgivet mig, og bogen får mine varmeste anbefalinger.

Du kan læse mere om bogen og købe den her
Du kan læse et Madforlivet interview med Sarah Britton her

Du kan finde opskrifter fra My new Roots på lækre boghvedepandekager med coleslaw her
på skøn ærtesuppe her og på farverig rødbedesalat med appelsiner her 

Kunne du lide denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!