Ny bog – Elsk din overgangsalder

1 feb, 2020 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

En ny bog “Elsk din (overgangs) alder” opfordrer os kvinder til at bruge hinanden mere. Til at tale om vores erfaringer og dermed blive bedre til at håndtere og acceptere de aldersmæssige forandringer, som opstår livet igennem.

De to skønne og dygtige kvinder, Gitte Høj og Lone Gjørtsvang, har skrevet en bog om dette vigtige emne, for de fleste af os kvinder oplever eksempelvis overgangsalder, mor-kroppe, svage knogler og mentale forandringer. Alle disse ting og mange flere, har vi kvinder til fælles, men emnerne er alligevel for mange stadig tabuiserede. Det vil de to forfattere gerne gøre op med og inspirere og alle sammen til mere åbenhed og til at vi bruger hinanden mere. At opleve, at vi ikke er alene om at gennemgå disse store livsforandringer, gør noget positivt ved os.

De to forfattere inspirerer os, opfordrer os til at nyde den ro, der også ofte følger med det at blive ældre, men også til at gøre en aktiv indsats for at holde os vitale og sunde igennem de forskellige livsfaser. Eksempelvis skriver Gitte og Lone i bogen, citat: “Dine vaner påvirker. Du ved, at du ikke kan ændre din kronologiske alder og det årstal, du er født i, men du kan faktisk godt ændre på, hvor gammel din krop er indeni. Og det kan for så vidt gå begge veje. Det vil sige, at du både kan ældes hurtigere og langsommere. Din biologiske alder sladrer om dig og din aktuelle sundhedstilstand og er et billede på, hvordan kroppen fungerer indeni med afsæt i din livsstil og eventuel sygdom.”

og andetsteds i bogen skriver de, citat: “Drop mageligheden og gør det til en vane at stå mere op. Lad være med at sætte dig, så snart du taler med en kollega på kontoret. Bliv stående. Når du sidder i sofaen om aftenen og læser eller ser fjernsyn, er det godt for dig at rejse dig op et par gange og lave knæbøjninger.”

Det er en vigtig, dejlig, inspirerende og lærerig bog Gitte og Lone har skrevet, og de har endda inviteret en række kvinder, blandt andet undertegnede, til at fortælle om vores oplevelser og erfaringer i forbindelse med det at blive ældre. Bogen er særdeles læseværdig og opløftende, og den får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER 
Du kan læse om, hvordan forebygger osteoporose HER
Du kan læse mere om kalk og magnesium, former og optagelighed HER
Du kan læse mere om rødkløver mod overgangsaldersymptomer HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Elsk din overgangsalder? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!