Salattøsen

17 apr, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Salattøsen. Lad mig sige det med det samme; Dette er den bedste salatkogebog jeg nogensinde har læst, og tro mig, jeg har læst mange. Mette Løvbom er både kvinden bag den nye bog Salattøsen og initiativtager til Salattøsens hjemmeside- og Facebook univers. Fra første side i bogen mærkes der god energi, hjerterum og entusiasme. Kombineret med Mettes fabelagtige kulinariske evner, vover jeg at forudsige, at denne kogebog vil komme til at høre til blandt landets absolutte klassikere.

Bogen indeholder en lang række opskrifter på salater i alle varianter. Fælles for dem alle er, at de er tilberedt af de allerbedste, økologiske råvarer, som vores forskellige årstider byder på. De er nøje afstemt, så konsistens og smag går op i en højere enhed, og intet er overladt til tilfældighederne. Slet ikke dressingerne, der er et helt kapitel for sig.

Jeg har afprøvet to af bogens opskrifter allerede, og jeg er ikke i tvivl om, at denne bog vil blive min trofaste følgesvend, når der i løbet af året skal hentes inspiration til aftensmaden. Mettes filosofi om at anvende årstidens allerbedste råvarer og altid afstemme lidt syrligt, sødt, salt og bittert med noget blødt og noget knasende samt lidt umami holder 100%. Det er det, der adskiller denne bog fra så mange andre af de salatkogebøger, som jeg har stående. Du mærker Mettes glæde ved at skabe sublime salater, og de ER ganske forrygende og smager mageløst godt. Mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe Salattøsen med rabat HER
Du kan finde Salattøsens opskrift på Mormors kålsalat HER
Du kan finde Salattøsens opskrift på Kartoffelsalat med ramsløgspesto HER
Du kan finde Salattøsens opskrift på Stegte rosenkål med urtedrys og feta HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!