Spis mig – en ny bog om pandekager

1 mar, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Spis mig – en ny bog om pandekager. Jeg har haft besøg af mit ældste barnebarn, og i den anledning blev der serveret pandekager i alskens afskygninger og i rigelige mængder. Det var en stor succes, og jeg tilberedte både mine egne favoritpandekager men hentede også god inspiration til pandekager med cashewnødder og madpandekager med squash i den helt nye pandekagebog ”Spis mig”.

Spis mig er en skøn og smuk bog, skrevet af Majbritt Engell og Alice Hartvig, og de har udviklet ikke mindre end 70 virkelig velsmagende og spændende opskrifter, hvoraf hovedparten omfatter pandekager i en eller anden form. Her får du opskrifter på madpandekager, morgenmadspandekager, kålpandekager, grønsagsvafler og mange flere spændende og nyudviklede opskrifter med og uden gluten. Bogen er smuk, såvel billeder som den grafiske opsætning har været i gode hænder hos super kompetente Sarah Sanctuary Williams, den er udgivet af Gyldendal, og det er en ren og æstetisk fornøjelse at sidde med bogen og lade sig inspirere.

Jeg tror, at de fleste af os på en eller anden måde har gode minder om pandekager, og jeg kan i hvert tilfælde sige, at mit barnebarn var begejstret, uanset om det var de traditionelle, de fiberrige eller de mættende madpandekager, der blev serveret. Hyggeligt var det, og min skønne pandekagepande blev flittigt brugt.

Du kan købe pandekagebogen Spis mig her 
Du kan finde opskriften på de lækre pandekager med cashewnødder her
Du kan finde opskriften på de skønne pandekager med squash her
Du kan finde min favorit opskrift på traditionelle pandekager her
Du kan finde opskriften på sunde morgenmadspandekager med spinat her

Var du tilfreds med denne omtale af Spis mig – en ny bog om pandekager? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!