Pandekager med squash

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Pandekager med squash. Disse pandekager med squash smager fantastisk og er velegnede til saavel morgenmad som brunch eller frokost

     5
Pandekager med squash

Pandekager med squash. Disse pandekager med squash smager fantastisk og er velegnede til såvel morgenmad som brunch eller frokost. Pandekagerne er super lette at lave og opskriften stammer fra Pandekagebogen “Spis mig”. Du kan finde min omtale af bogen via linket herunder.

Ingredienser til 2 portioner

1 mellemstor squash, gul eller grøn
1 tsk. salt
2 æg
en stor håndfuld dild, hakket fint
1 fed hvidløg, revet fint
lidt peber, fx rosa peber
1 knsp. stødt muskatnød
til stegning: ekstra jomfruolivenolie

Fremgangsmåde

Skær et par skiver af squashen. Læg dem til side, til du skal stege pandekagen. Skær resten af squashen med en spirelli spaghetti-slicer. Vend squash-spaghettien med 1 tsk. salt. Læg den i en si og lad den stå og dryppe af i ca. 15-20 minutter. Pres det sidste vand ud af squashen med hænderne. Pisk æggene sammen og vend dem med squash, dild, hvidløg, rosa peber og stødt muskatnød. Kom 2-3 spsk. fedtstof på en pande. Når olien er varm, fordeles æggemassen ud på panden. Fordel skiver af squash oven på. Tryk let på massen, så den bliver til en tynd pandekage. Steg den i 4-5 minutter ved middelvarme. Vend pandekagen og steg den færdig et par minutter på den anden side. Lav gerne en dobbelt portion, så du har til frokost dagen efter.

Du kan finde opskriften på pandekager med cashewnødder HER
Du kan finde opskriften på grønne fiberpandekager HER
Du kan finde opskriften på sunde bananpandekager HER
Du kan finde opskriften på madpandekager med kylling HER
Du kan læse min omtale af pandekagebogen Spis mig HER

Se opskrift på sund, rå jordbærmarmelade uden tilsat sukker her

Var du tilfreds med denne opskrift på pandekager? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.