Spis mig – en ny bog om pandekager

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Spis mig - en ny bog om pandekager. Jeg tror, at de fleste af os paa en eller anden maade har gode minder om pandekager, og uanset om det er de traditionelle, de fiberrige eller de maettende madpandekager, saa vaekker pandekager jubel.- Her faar du...

     10
Spis mig - ny bog om pandekager

Spis mig – en ny bog om pandekager. Jeg har haft besøg af mit ældste barnebarn, og i den anledning blev der serveret pandekager i alskens afskygninger og i rigelige mængder. Det var en stor succes, og jeg tilberedte både mine egne favoritpandekager men hentede også god inspiration til pandekager med cashewnødder og madpandekager med squash i den helt nye pandekagebog ”Spis mig”.

Spis mig er en skøn og smuk bog, skrevet af Majbritt Engell og Alice Hartvig, og de har udviklet ikke mindre end 70 virkelig velsmagende og spændende opskrifter, hvoraf hovedparten omfatter pandekager i en eller anden form. Her får du opskrifter på madpandekager, morgenmadspandekager, kålpandekager, grønsagsvafler og mange flere spændende og nyudviklede opskrifter med og uden gluten. Bogen er smuk, såvel billeder som den grafiske opsætning har været i gode hænder hos super kompetente Sarah Sanctuary Williams, den er udgivet af Gyldendal, og det er en ren og æstetisk fornøjelse at sidde med bogen og lade sig inspirere.

Jeg tror, at de fleste af os på en eller anden måde har gode minder om pandekager, og jeg kan i hvert tilfælde sige, at mit barnebarn var begejstret, uanset om det var de traditionelle, de fiberrige eller de mættende madpandekager, der blev serveret. Hyggeligt var det, og min skønne pandekagepande blev flittigt brugt.

Du kan købe pandekagebogen Spis mig her 
Du kan finde opskriften på de lækre pandekager med cashewnødder her
Du kan finde opskriften på de skønne pandekager med squash her
Du kan finde min favorit opskrift på traditionelle pandekager her
Du kan finde opskriften på sunde morgenmadspandekager med spinat her

Var du tilfreds med denne omtale af Spis mig – en ny bog om pandekager? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.