Sunde Slikmunde

15 maj, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Sunde Slikmunde er en ny bog, som Sif Orellana har skabt sammen med sin yngste søn, Noah Orellana.  Sunde Slikmunde er en forrygende dejlig bog, fyldt til randen med sunde, kreative og fristende mundgodter, som ovenikøbet med god samvittighed kan serveres for hele familien.

Temaet for deres første fælles bogprojekt lå faktisk også lige for, for som Noah sagde: “Mor, jeg synes, vi skal prøve at opfinde nogle opskrifter på søde sager, som smager fuldkommen lige så godt som rigtig slik, men som bare er sunde…altså, jeg mener, de skal ikke smage sundt, men være sunde, ik’?”

Som sagt, så gjort. Og det er i den grad lykkedes for de to madkunstnere at kreere en perlerække af velsmagende, charmerende og sunde opskrifter på hyggesnacks og slik. Der er ikke skyggen af numre eller kunstige farvestoffer i deres mange fristelser, det er de rene varer, og opskrifterne er ovenikøbet lette at gå til. Denne bog er perfekt som inspiration til alle landets børnefamilier.

Behøver jeg at sige, at bogen er smuk, fyldt til randen med inspirerende og fantasifulde billeder på eksempelvis Blåbærsultne delfin bananer, Æblebrølere eller Morgenmad på en pind. Sunde Slikmunde får mine allervarmeste anbefalinger.

Du kan købe Sunde Slikmunde HER
Du kan finde opskriften på sunde frugtbånd HER
Du kan finde opskriften på Chia mandel dessert HER

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!