Chia mandel dessert

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Chia mandel dessert

     5

Denne skønne Chia mandel dessert stammer fra Sif og Noah Orellanas bog Sunde Slikmunde. Chia mandel dessert er en let og lækker dessert, som også egner sig som morgenmad eller mellemmåltid. Du kan læse min omtale af Sunde Slikmunde herunder.

Ingredienser til fire personer

4 spsk chiafrø
4 dl mandelmælk
1⁄4 tsk vaniljepulver
150 g friske blåbær
5-6 friske jordbær
100 g friske hindbær
1 spsk pistaciekerner
1 spsk chiafrø
og evt. lidt ahornsirup til at dryppe over til sidst.

Fremgangsmåde

Bland chiafrø, mandelmælk og vanilje, og lad dem stå overdækket i en skål natten over i køleskabet. Fordel halvdelen af de rengjorte bær i nye glas til at servere i (gem 100 g blåbær til at blende med chiablandingen). Skær jordbær i skiver og lad dem læne sig op ad glassenes side. Det ser flot ud udefra, og man spiser jo også med øjnene. Del chiablandingen i to. Blend den ene halvdel med de 100 g friske blåbær. Fordel den hvide chiablanding i portionsglassene og top med den rosa blanding. Fordel friske bær på toppen, hak lidt pistacie- kerner og drys med en smule chiafrø. Afrund eventuelt med et par dryp af en god ahornsirup.

Du kan læse mere om de sunde Chiafrø HER
Du kan finde opskriften på Chiagrød HER
Du kan finde opskriften på Bananmuffins med Chiafrø HER
Du kan finde opskriften på sunde frugtbånd HER
Du kan læse min omtale af Sunde Slikmunde HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.