Ud af diabetes 2

16 sep, 2018 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Ud af Diabetes 2 er en helt ny bog fra Anette Sams’ hånd, og den er virkelig god, velunderbygget, grundig og brugbar. Bogen tilbyder dig viden og redskaber i relation til håndtering af en af de mest truende folkesygdomme i nyere tid; type-2 diabetes. Opskrifterne er udarbejdet af Thomas Rode.

Godt 400.000 danskere lider af type-2 diabetes, og antallet af mennesker, der udvikler denne sygdom, har været stadigt stigende i de senere år. Tidligere forsker hos Novo Nordisk, Anette Sams tager tyren ved hornene og fortæller præcist og lettilgængeligt, hvad type-2 diabetes egentlig er, og hvad der ofte kan gøres rent praktisk for at spise og bevæge sig ud af sygdommen. Dermed punkterer hun også mange af de fordomme og overbevisninger, der idag hersker omkring type-2 diabetes.

Denne bog er vigtig, for Anette Sams viser vejen og informerer præcist og grundigt om, hvilke muligheder vi har for helt naturligt at komme ud af sygdommen. Den giver dig solide redskaber til at få sagt endegyldigt farvel til type-2 diabetes og medicin. Bogen får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe Ud af diabetes 2 HER
Du kan læse min omtale af Anette Sams’ bog Sandheden om sukker HER
Du kan læse mere om gode råd mod type-2 diabetes HER
Du kan tage Madforlivets gratis 3 ugers e-kursus Blodsukkerkuren HER
Du kan finde opskriften på stenalderbrød med oliven fra bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Ud af diabetes 2? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!