Verdens grønneste juicer og smoothies

1 okt, 2017 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Verdens grønneste juicer og smoothies er en helt ny bog, skrevet af juicemesteren Mads Bo. Og sikken en bog. Den fyldt med friskhed, skønne opskrifter og god viden. Verdens grønneste juicer og smoothies er top inspirerende, og det bedste af det hele er, at alle opskrifterne er super sunde.

Bogen indeholder en lang række opskrifter på flydende grønt i alskens varianter. Her finder du inspiration til drikke, sprængfyldt med blandt andet kål, gulerødder, selleri, rødbeder, persille og broccoli. Og det bedste af det hele er, at de smager fantastisk dejligt.

Det er levende mad og flydende sundhed af allerhøjeste kaliber, fyldt med næringsstoffer, og så er drikkene ovenikøbet er lette at lave. Ved at indtage de mange grønne sager, vil du givetvis opleve mere energi og vitalitet. Og de skønne opskrifter får i bogen følge af væsentlig viden og vigtige tips.

Mads Bo har skrevet en dejlig bog, som jeg giver mine allervarmeste anbefalinger.

Du kan købe Mads Bos bog Verdens Grønneste juicer og smoothies HER
Du kan finde opskriften på Blodsukker Blues Smoothie HER
Du kan finde opskriften på Mynte Mousse HER
Du kan finde opskriften på Tarmbakteriernes festmåltid HER

Var du tilfreds med denne omtale af Verdens grønneste juicer og smoothies? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!