Hold Vægten – ny bog af Claus Dalby

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Hold Vægten – ny bog af Claus Dalby

     6
Hold Vaegten

Claus Dalby er har skrevet bogen HOLD VÆGTEN. Bogen er fyldt med inspirerende opskrifter, smukke billeder og gode redskaber, hvad enten du har et ønske om at tabe i vægt eller at holde din vægt. Det er plantemad, når det er bedst.

Hold Vægten – ny bog af Claus Dalby.

Claus Dalby er netop udkommet med en bog med titlen HOLD VÆGTEN. Bogen er fyldt med inspirerende opskrifter, smukke billeder og gode redskaber, hvad enten du har et ønske om at tabe i vægt eller at holde din vægt.

Det er god mad, der præsenteres i Claus’ bog, for han er udover at være en anerkendt havemand også en formidabel kok. Det demonstrerede han sidste år i bogen ”SLANK”, der giver redskaber og opskrifter til et vægttab på et kilo om ugen – uden afsavn eller sult.

”Hold Vægten” er efterfølgeren, der udover skønne salatopskrifter også indeholder en lang række opskrifter på morgenmad og varme aftenretter, alle plantebaserede, nytænkte og særdeles velsmagende. Det er mættende retter, der er lette at tilberede med ganske få overskuelige ingredienser.

Med ”Hold Vægten” viser Claus vejen til at tabe sig yderligere eller til at vedligeholde vægten, uden at der er tale om en kur. Bogen er meget inspirerende, alle retter er plantebaserede, nytænkte og særdeles velsmagende. Det er mættende retter, der er lette at tilberede med ganske få overskuelige ingredienser.

Det er en på alle måder smuk bog, gennemført og inspirerende. Billederne er indbydende, maden god, Bogen får mine varmeste anbefalinger, og bogen er en fantastisk god julegave til en du holder af.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på wokret med Pak Choi og jordskokker HER
Du kan finde opskriften på wokret med svampe og selleri HER
Du kan finde opskriften på Claus’ fantastiske rugbrød HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” lige nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.