My New Roots – ny fantastisk kogebog

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler My New Roots – ny fantastisk kogebog

     3

Skønne Sarah Britton, kvinden bag den populære madblog My New Roots, har udgivet en fantastisk kogebog. Egentlig er bogen My New Roots meget mere end en kogebog. Den er et inspirerende, uimodståeligt og super indbydende univers af sundhed, madglæde og livsappetit.

Det er en rigtig god bog, en af de bedste, som jeg har læst i nyere tid. Den er smuk, spækket med delikate og indbydende billeder, og den indeholder ikke mindre end 100 skønne, grønne opskrifter. Fokus er på levende mad, og hvor meget godt god og uforarbejdet mad kan gøre for dig og din familie.

Bogen er en fest at læse, man mærker en grundlæggende respekt for årstidernes skiften og for gode, økologiske råvarer. Sarah ved, hvad hun taler om. Bogen indeholder hyggelige, små fortællinger samt anvisninger til, hvordan du eksempelvis lettest kommer igang med bønner, spirer og mandelmælk i dit køkken. Og så et væld af vildt skønne opskrifter.

Der er ingen fanatisme at spore, derimod ren og uforfalsket sund fornuft og stor kærlighed til god, nærende og levende mad. Sarahs motto er: Én ændring i køkkenet kan ændre dit liv. En lille beslutning om at ændre noget hver eneste dag, kan føre til 365 ændringer på et år og dermed en livsstilsændring. Jeg har forlængst overgivet mig, og bogen får mine varmeste anbefalinger.

Du kan læse mere om bogen og købe den her
Du kan læse et Madforlivet interview med Sarah Britton her

Du kan finde opskrifter fra My new Roots på lækre boghvedepandekager med coleslaw her
på skøn ærtesuppe her og på farverig rødbedesalat med appelsiner her 

Kunne du lide denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.