Styrk dit immunforsvar – ny bog om immunforsvaret

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Styrk dit immunforsvar – ny bog om immunforsvaret

     6
Styrk dit immunforsvar - ny bog om immunforsvaret

Styrk dit immunforsvar er en ny, gennembearbejdet og yderst brugbar bog, som jeg varmt kan anbefale. Du finder masser af viden og brugbare redskabet til et naturligt stærkt immunforsvar i bogen.

Styrk dit immunforsvar er en ny bog om immunforsvaret, skrevet af læge Pia Norup og cand.scient. i klinisk ernæring Tine Jørgensen, udgivet af politikens forlag. Denne bog giver dig både uddybende svar og praktiske redskaber til et immunforsvar i topform.

Overvejer du også, hvordan du bedst kan styrke dit immunforsvar? Drømmer du om at vide, hvordan du mest effektivt optimerer det, og vil du vide, hvad der påvirker det, og hvorfor det er så vigtigt? Svarene finder du i denne nye bog med titlen Styrk dit immunforsvar.

For det ER muligt selv at gøre en forskel. Immunforsvaret er modtageligt for positive tiltag både i form af god mad, bevægelse og ekstra vitaminer og mineraler. Det former og styrker og sætter kroppen i stand til i højere grad at modstå angreb fra bakterier og vira.

Hovedparten af immunforsvarscellerne finder du i tarmen, og derfor er en velafbalanceret tarmmikrobiota da også det bedste udgangspunkt for et stærkt immunforsvar, og som Pia Norup skriver: “Der vil altid være sygdomme, vi ikke kan undgå, ligegyldigt hvor mange vitaminer vi spiser, og hvor sundt vi lever. Det er vigtigt at understrege. Men det er bestemt muligt at højne kroppens beredskab generelt ved skrue op for de indsatser, der styrker immunforsvaret, og ned for dem, der svækker det”

I bogen kan du teste dig selv og dermed få et overblik over dit immunforsvars styrker og svagheder. Derefter kan du følge bogens 3-trinsplan, der effektivt bygger immunforsvaret op i løbet af 6 uger. Her finder du madplaner, træningsforslag samt forslag til optimale vitaminer, mineraler og andre kosttilskud, som har videnskabelig dokumentation for at styrke immunforsvaret og beskytte mod sygdom. Bogen får mine varmeste anbefalinger.

Her kan du købe bogen Styrk dit immunforsvar 
Her kan du læse mere Sådan du styrker dit immunforsvar
Her kan du finde opskriften på Immunstyrkende pandekager
Her kan du finde opskriften på immunstyrkende fiskesuppe

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Styrk dit immunforsvar – ny bog om immunforsvaret? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.