Ud af diabetes 2

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Ud af Diabetes 2 er en helt ny bog fra Anette Sams' haand, og den er virkelig god, velunderbygget, grundig og brugbar. Bogen tilbyder...

     5
Ud af diabetes 2

Ud af Diabetes 2 er en helt ny bog fra Anette Sams’ hånd, og den er virkelig god, velunderbygget, grundig og brugbar. Bogen tilbyder dig viden og redskaber i relation til håndtering af en af de mest truende folkesygdomme i nyere tid; type-2 diabetes. Opskrifterne er udarbejdet af Thomas Rode.

Godt 400.000 danskere lider af type-2 diabetes, og antallet af mennesker, der udvikler denne sygdom, har været stadigt stigende i de senere år. Tidligere forsker hos Novo Nordisk, Anette Sams tager tyren ved hornene og fortæller præcist og lettilgængeligt, hvad type-2 diabetes egentlig er, og hvad der ofte kan gøres rent praktisk for at spise og bevæge sig ud af sygdommen. Dermed punkterer hun også mange af de fordomme og overbevisninger, der idag hersker omkring type-2 diabetes.

Denne bog er vigtig, for Anette Sams viser vejen og informerer præcist og grundigt om, hvilke muligheder vi har for helt naturligt at komme ud af sygdommen. Den giver dig solide redskaber til at få sagt endegyldigt farvel til type-2 diabetes og medicin. Bogen får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe Ud af diabetes 2 HER
Du kan læse min omtale af Anette Sams’ bog Sandheden om sukker HER
Du kan læse mere om gode råd mod type-2 diabetes HER
Du kan tage Madforlivets gratis 3 ugers e-kursus Blodsukkerkuren HER
Du kan finde opskriften på stenalderbrød med oliven fra bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Ud af diabetes 2? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.