Antiinflammatorisk madplan – e-bog

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Antiinflammatorisk madplan – e-bog

 

Høj grad af inflammation er en velkendt trussel mod vores sundhed og kan øge risikoen for udvikling af en række sygdomme. Det kan derfor betale sig at at spise antiinflammatorisk mad, det hjælper. Derfor har jeg skrevet en antiinflammatorisk e-bog: Antiinflammatorisk MADPLAN, hvor du kan hente såvel viden som inspirerende opskrifter til den antiinflammatoriske levevis.

En antiinflammatorisk levevis kan være en let og effektiv vej ud af generende symptomer, forårsaget af høj inflammationsgrad. Det er også jf. en nylig svensk undersøgelse forbundet med generel højere livskvalitet og lavere generel risiko for sygdom og tidlig død at leve antiinflammatorisk. Det kan du læse mere om i bogen.

Antiinflammatorisk MADPLAN giver dig både viden og redskaber til det antiinflammatoriske liv. Bogen indeholder en fuldstændig MADPLAN til to uger fyldt med lækre, velsmagende og antiinflammatoriske opskrifter. Der er groft sagt lagt vægt på grønsager, fisk og god olivenolie, og alle opskrifter er lette at gå til, de er samtidig fiberrige og glutenfri.

Rigtig god fornøjelse.

E-bog, PDF, 50 sider
kr. 99,-

👉 Du får lige nu bogen til kun 20 kr.

Madforlivet’s e-bog Antiinflammatorisk kan downloades via nedenstående formular: