ForsidenBøger og Kurserverdens groenneste juicer og smoothies

Verdens grønneste juicer og smoothies

verdens groenneste juicer og smoothies

Verdens grønneste juicer og smoothies er en helt ny bog, skrevet af juicemesteren Mads Bo. Og sikken en bog. Den fyldt med friskhed, skønne opskrifter og god viden. Verdens grønneste juicer og smoothies er top inspirerende, og det bedste af det hele er, at alle opskrifterne er super sunde.

Bogen indeholder en lang række opskrifter på flydende grønt i alskens varianter. Her finder du inspiration til drikke, sprængfyldt med blandt andet kål, gulerødder, selleri, rødbeder, persille og broccoli. Og det bedste af det hele er, at de smager fantastisk dejligt.

Det er levende mad og flydende sundhed af allerhøjeste kaliber, fyldt med næringsstoffer, og så er drikkene ovenikøbet er lette at lave. Ved at indtage de mange grønne sager, vil du givetvis opleve mere energi og vitalitet. Og de skønne opskrifter får i bogen følge af væsentlig viden og vigtige tips.

Mads Bo har skrevet en dejlig bog, som jeg giver mine allervarmeste anbefalinger.

Du kan købe Mads Bos bog Verdens Grønneste juicer og smoothies HER
Du kan finde opskriften på Blodsukker Blues Smoothie HER             
Du kan finde opskriften på Mynte Mousse HER
Du kan finde opskriften på Tarmbakteriernes festmåltid HER

Var du tilfreds med denne omtale af Verdens grønneste juicer og smoothies? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: