Australien og hyggelige The Boathouse

16 nov, 2017 | Et besøg værd, Inspiration og Oplevelser

Australien og hyggelige The Boathouse. Jeg må indrømme, at jeg har tabt mit hjerte til Australien. Naturen, menneskene og den store imødekommenhed og afslappethed, som man møder, er simpelthen bare dejlig.

Et af mine favoritsteder i Sydney er Balmoral Beach og The Boathouse, som ligger lige midt på stranden. The Boathouse er en skøn og afslappet restaurant i en charmerende træbygning, og her er stemning af sommer, sol og hav.

Betjeningen på The Boathouse, Balmoral Beach er i særklasse god. Alle er venlige, smilende og imødekommende, og trods travlhed er der altid tid til et smil og til excellent service.

Her ser du ass. manager Sam Bizzaro fra The Boathouse. Han yder en top service og sørger for, at alle har det godt. 

Maden er også super velsmagende, og der er både sunde salater og signaturretten “fish & chips” med hjemmelavede ovnfritter og en sund version af den panerede, friturestegte fisk, der her på stedet serveres i en sund dej, der er stegt på panden i god olie. Salaterne på The Boathouse er dog helt suveræne og kan varmt anbefales, ligesom den sprøde fisk på grønsager og tun carpaccio på knækbrød virkelig er delikate og velsmagende retter.

 

Stemningen på The Boathouse er god,  her er livsglæde og afslappet stemning, og sidst jeg besøgte stedet, tilbragte jeg nogle timer i de hyggelige og solrige omgivelser. Kommer du til Sydney, så læg vejen forbi The Boathouse, Balmoral Beach, det er en god oplevelse.

Du kan læse mere om min rejse til Australien HER
Du kan læse om mit besøg i Blue Mountains HER
Du kan læse om min rejse til Tasmanien HER
Du kan hente inspiration fra mine rejser HER

Var du tilfreds med denne artikel ? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Æggeerstatninger eller veganer æg

Æggeerstatninger eller veganer æg

Jeg vil gerne fortælle, at der findes en lang række enkle og billige muligheder for selv at lave æggeerstatninger. Du behøver ikke købe dyre Veganer æg - som den veganske erstatning for æg, kaldes for "Alge æg" eller "Veganer æg".  Ønsker du at skifte et par af dagens...

Er kød sundt?

Er kød sundt?

Er kød sundt? Jeg er på ingen måde fanatisk, men vi har i mange år spist rigtig meget kød i Danmark og gør det stadig. Faktisk hører vi stadig til blandt de folkefærd i verden, der spiser mest kød. Derfor er det relevant at spørge, er kød sundt? Der er to veje at gå....

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!