Den Bedste Saftpresser – Philips HR1861

1 dec, 2011 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Vi bruger vores saftpresser hver dag – og starter dagen med et friskpresset glas grøntsagssaft. Når vi rengør grøntsager til aftensmaden, så skræller vi bare lidt flere rødbeder, persillerødder, gulerødder og selleri og har det stående i en skål med vand til næste morgen, hvor vi presser det – garneret med lidt grønkålsblade fra haven, persille, citron, æbler og ingefær – hvad vi lige har, og ud af det kommer en himmerigs drik. Vi blander så vores Udo’s olie og et hvedegræsshot i, og så er vi klar til dagen – fulde af vitalitet!

Den saftpresser, vi har, er en Philips HR1861, og den er suveræn og er let at rengøre. Vi købte den efter anbefaling fra Mads fra Highonlife.dk, der har testet en lang række forskellige saftpressere og “kåret” Philips HR1861 som den bedste på markedet. Og vi er helt enige! Fordelen ved den er, at du kan putte hele rødbeder, gulderødder og æbler i, du behøver ikke snitte dem i små stykker først. Du kan sætte en pose ned i beholderen, der opfanger pulpen, så er det super let og overflødiggør rengøring. Se eventuelt denne video.

Du kan bestille den nyeste model af Philips saftpresseren via dette link på Wupti.com, der har gratis levering i hele Danmark.

Husk – det er bedst at presse grøntsager, da frugt som regel indeholder en del frugtsukker. Når det juices, presses fibrene fra, og så kan det være en rigtig blodsukkerbombe. Derfor er grøntsager bedst at anvende, eventuelt lige tilsat et eller to æbler for at gi’ sødme.

Saftpresser Philips HR1861

Læs også:
Skal Frosne Bær Koges?
Gode Råd Til Morgenmad – Dagens Vigtigste Måltid!
Opskrift på Yummi Yoghurt (Raw Food Morgenmad)

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!