Nature’s Own – food state vitaminer og mineraler

3 mar, 2019 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Nature’s Own – food state vitaminer og mineraler. Endelig kan man sige, kom et af mine absolutte favorit vitaminer og mineral produkter til Danmark. Her sælges de nu under navnet Nature’s Own. Det er food state vitaminer og mineraler af allerhøjeste kvalitet og optagelighed, de produceres efter højeste standarder og er under løbende forbedring og udvikling.

Jeg kan godt lide tanken bag food state eller wholefood vitaminer og mineraler. Det er vitaminer og mineraler, der så at sige er pakket ind i en madpakke, så kroppens celler kan genkende dem og optage dem. Jeg foretrækker disse vitaminer og mineraler fremfor syntetiske og uorganiske vitaminer og mineraler, da optageligheden er højere, og det er derfor muligt at opnå en god effekt selv med ganske små doser vitaminer og mineraler.

Et stort studie, publiceret af DTU for nogle år siden, viste, at kroppen mest effektivt optager vitaminer og mineraler fra rigtig mad. Optageligheden fra syntetiske vitaminpiller ser hverken ud til at have samme høje optagelighed eller effekt. Derfor virker det fornuftigt at være i stand til at hjælpe kroppen med ekstra vitaminer og mineraler, som kroppens celler genkender som mad, fordi de er pakket ind i en form for madpakke.

Jeg har igennem mange år købt Nature’s Own CoQ10 multi, D vitaminer, Bone support (calcium og magnesium, D3 og K2) fra et andet EU land, men jeg er virkelig glad for, at disse kvalitetsprodukter nu er tilgængelige for alle danskere. Det er høj kvalitet til særdeles rimelige priser. Nature’s Own CoQ10 multi er et fantastisk all round produkt, og det eneste multivitaminmineral kosttilskud i Danmark, der indeholder CoQ10. Det er suverænt for din mundsundhed (CoQ10 styrker tandkødet) og for dine energiniveauer. Iøvrigt har Nature’s own også nogle virkelig gode børne multivitaminer uden alskens kemi tilsat, men i food state kvalitet og med høj optagelighed, for ikke at nævne Bone support til knoglerne.

Udvalget af letoptagelige, organiske food state produkter er heldigvis også steget igennem de senere år. I danske forretninger er det nu muligt at købe food state vitaminer og mineraler af høj kvalitet, eksempelvis fra Nature’s Own, Nani eller NDS. Der er flere lignende produkter på vej ind på markedet, ligesom der er andre højkvalitets produkter som Terra Nova, Life Extension og Solgar.

Du kan købe nature’s Own i landets helsekostforretninger samt på nettet.

Læs også:
Vitaminer og mineraler er livsvigtige
Værd at vide om kalktilskud 

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt. I gamle dage døde sømænd af skørbug på grund af mangel på C vitamin. Det kan derfor betale sig hver dag at spise eller drikke C vitaminrige råvarer. Læs med her…

Salatbåde med hønsesalat

Salatbåde med hønsesalat

Skøn og enkel snack, der kan serveres som forret eller til en drink eller mocktail. Ingredienser til 4 stk. 4 hjertesalatblade 8 spsk. hønsesalat, enten købt fra Aarstiderne eller hjemmelavet, se fx link herunder Her finder du opskriften på hønsesalat Krydderurter og...

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!