På besøg hos kunstner Lina Murel Jardorf

7 jul, 2017 | Et besøg værd, Inspiration og Oplevelser

Forleden var jeg på besøg hos kunstner Lina Murel Jardorf. Det var en stor oplevelse, for Lina er en ganske særlig kvinde med stor indsigt og mange talenter. Lina bor på Æbleblomst Gård, en stor gård ude på landet i Kollerød og er omgivet af smuk natur og dyr. Det er naturen, dyrene og menneskene, der udover kærligheden og livets udfordringer, inspirerer Lina til de smukke kunstværker, som hun fremstiller.
Det er i særlig grad de smukke bronzeskulpturer, der springer i øjnene, når man træder ind i Linas atelier. De er helt fantastisk smukke, udtryksfulde og spændende, og de rører ved noget dybt inde i beskueren. Der er en historie bag hver eneste skulptur, og man mærker, at her er en kunstner, der investerer alt i en opgave. Bronzeskulpturerne suppleres af store, smukke og farverige oliemalerier, der understøtter indtrykket af en mangefacetteret og talentfuld kvinde og kunstner.
Lina er i dag en internationalt anerkendt kunstner, og hun har i mere end 23 år løst opgaver for store virksomheder og kunstnerfonde. Linas skulpturer anvendes også ofte – og med stor succes – som priser eller gaver. Mange private har også benyttet Linas kunstneriske evner til at få skabt familieskulpturer, der fortæller deres historie.
Udover de smukke omgivelser og mange dyr bærer Linas hjem præg af hendes kunstneriske virke. Hun bor midt i alt det kreative og skaber konstant nyt. Hun er sin kunst med hud og hår, det mærker man. I forlængelse af atelieret ligger stalden til hestene og i den anden ende er selve støberiet, hvor bronzeskulpturerne skabes og støbes. Hver eneste skulptur er unik og er frembragt fra bunden med en klar ide og følelse og ved hårdt arbejde. Hun arbejder tæt sammen med sin støber og sliber, og Lina modellerer alle skulpturer i størrelsesforholdet 1 til 1. Herefter støbes de og Lina patinerer selv sine skulpturer, hver med sit helt særlige udtryk. Fordi støberiet ligger på Æbleblomst Gård kan man komme og opleve hele processen. Alt er handmade in Denmark.

Lina Murel Jardorf

Linas kunst fortæller smukke historier om livet og om kærligheden, og om alt det, der møder os på vores respektive rejser. Vi skal elske os selv og hinanden og lade frygten ligge, synes at være et af budskaberne, men der er mange fortællinger at finde i Linas smukke kunst. Jeg valgte eksempelvis at få Lina til at lave en hjerteklode, der symboliserede mit familieliv. Den har fået en fremtrædende plads i mit hjem og er til daglig glæde for mig,

Det er altid en gave at møde kreative og givende mennesker. Lina er et sådant menneske, generøs, viis og skabende. Jeg forstår, hvorfor hendes kunst er blevet populær over hele verden, for her skabes noget helt unikt hver eneste gang.

Du kan også komme på besøg hos Lina Murel Jardorf – og det kan jeg varmt anbefale dig, både i hendes 300 m2 store atelier på Æbleblomst Gård eller i Linas KunstButik i Kgs. Lyngby. Begge steder kan hendes kunstneriske mangfoldighed opleves. Her er hygge, hjerterum og charme, og en masse spændende skulpturer og oliemalerier at se på. Her er også altid tid til en god kop kaffe og en snak.

Det er en gave for os allesammen, at der findes mennesker og kunstnere som Lina, der er med til at gøre verden til et smukkere sted at være.

Du kan finde Lina Murel Jardorfs galleri HER
Du kan læse mere om Lina Murel Jardorf HER og HER

Var du tilfreds med dette indlæg På besøg hos kunstner Lina Murel Jardorf? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Æggeerstatninger eller veganer æg

Æggeerstatninger eller veganer æg

Jeg vil gerne fortælle, at der findes en lang række enkle og billige muligheder for selv at lave æggeerstatninger. Du behøver ikke købe dyre Veganer æg - som den veganske erstatning for æg, kaldes for "Alge æg" eller "Veganer æg".  Ønsker du at skifte et par af dagens...

Er kød sundt?

Er kød sundt?

Er kød sundt? Jeg er på ingen måde fanatisk, men vi har i mange år spist rigtig meget kød i Danmark og gør det stadig. Faktisk hører vi stadig til blandt de folkefærd i verden, der spiser mest kød. Derfor er det relevant at spørge, er kød sundt? Der er to veje at gå....

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!