Zinobel Organic Boost – cremer uden kemi

2 apr, 2019 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Zinobel Organic Boost – cremer uden kemi. Min søde kosmetolog, Lone, fortalte mig om en ny serum, med så mange gode og naturlige ingredienser, at hun mente, at det lige var noget for mig. Jeg købte denne serum, fra firmaet Zinobel Organic Boost, og efter få ugers brug, var jeg fuldstændig overbevist; den er intet mindre end fortræffelig.

Det er ikke hver dag, jeg støder på økologiske skønhedsprodukter, der bare virker og er fremstillet på økologisk hybenolie, avocadoolie, granatæbleekstrakt, beta-glucan og mange andre rene og nærende ingredienser. Særligt det høje indhold af beta-glucan imponerede mig, for det stof ved jeg kan fremme dannelsen af hudens collagen. Jeg var så betaget af effekten, at jeg besluttede mig for at kontakte kvinden bag firmaet Zinobel for at høre mere om hendes historie og baggrunden for hendes produkter

En dejlig tirsdag morgen kørte jeg så igennem Kolding og aflagde grundlæggeren af Zinobel, Joan Arler, et besøg. Det blev mødet med en sand ildsjæl, og over en dejlig kop te, i hyggelige og landlige omgivelser, fortalte Joan mig om sin rejse fra civiløkonomi til hestefoder og derefter til beslutningen om at fremstille sine egne, helt rene og top nærende cremer af de allerbedste økologiske ingredienser.

Beslutningen blev truffet, efter at Joan, i lighed med mig, havde stiftet bekendtskab med alle de kemiske stoffer, parabener og nanoplastik, der i dag indgår i mange konventionelle hudplejeprodukter. Joan satte sig med vanlig grundighed ind i, hvilke råvarer, der har særlig stor betydning for huden, hvilke olier, der har den bedste optagelighed og molekylestørrelse, hvilke stoffer, der hæmmer collagennedbrydningen, og omvendt, hvilke stoffer, der genopbygger collagen og rigtig meget mere.

Joan nørdede med sine cremer, og faldt blandt andet også over et studie, der viste, at stoffet beta-glucan fra gær reparerer og genopbygger hudens collagen og styrker den på helt fantastisk vis. Joan har derfor et virkelig højt indhold af det dyre beta-glucan i mange af sine produkter. Der bliver ikke sparet på ingredienserne i Zinobel Organic Boost produkterne, målet er kun at lade de allerbedste, økologiske råvarer, indgå i cremerne.

Med sin nyindkøbte ”creme” røremaskine eksperimenterede Joan til den store guldmedalje, og resultatet er – efter flere års udviklingsarbejde – blevet til en fuldstændig fantastisk hudplejeserie, bestående af de allerfineste økologiske olier, endda til rimelige priser og kvaliteten helt i top.

Produkterne er blevet så godt modtaget, at Joan nu får sine produkter fremstillet i større målestok hos nogle af landets dygtigste indenfor økologisk hudpleje.
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle udskifte mine andre økologiske cremer, for jeg var glad for dem, men de var frygtelig dyre. Nu er de udskiftet med Zinobel Organic Boost, og jeg er virkelig glad for disse produkter.

Research viser, at Zinobel Organic Boost produkterne er billigst HER
Du kan læse mere om kemi i cremer og make-up HER
Du kan læse om de bedste deodoranter uden kemi HER

Var du tilfreds med denne artikel om Zinobel Organic Boost – cremer uden kemi? så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nyt om sundhed og spændende opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!