Madforlivet Magasin No. 13: Januar 2020

9 jan, 2020 | Madforlivet Magasin

Januar, nytårsfortsætter, starten på et nyt årti og fokus på en sundere, slankere og mere bæredygtig dagligdag. I årets første magasin får du masser af inspiration til en sund start på 2020.

Populære slankekure: Hvad er den bedste for dig?

I denne udgave af Madforlivet magasin giver jeg mit bud på de mest populære sundhedstrends i 2020. Jeg ser også nærmere på en række populære slankekure, og undersøger fordele og ulemper, så du bedre kan tage en informeret beslutning hvis du ønsker vægttab i det nye år.

Sund start på 2020: Helt ny e-bog og madplan til dig!

Start sundt på det nye år med min helt nye GRATIS e-bog, MADPLAN 2.0 – sund, slank og vital på 3 uger. Bogen er fyldt med nye, sunde og superlækre opskrifter, som er lige til at gå til. Du får også vigtig viden om sundheds-mæssige aspekter af at planlægge din mad, og selvfølgelig redskaberne til at bruge dem.

MADPLAN er i fokus her på Madforlivet.com i 2020, og derfor præsenterer vi også en ny og forbedring indgang på madforlivet.com/madplan. Du kan roligt glæde dig, for vi er også snart på vej med Madforlivet Madplan, et online værktøj og blot et eksempel på de medlemsfordele du kan se frem til i 2020.

Nyt årti — nye vaner

Miljø og bæredygtighed står højt på dagsordenen, og jeg har mødt Henrik Beha fra Plastic Change, der her i nyhedsbrevet giver Madforlivets læsere sit bud på enkle tiltag, der er til at overskue for os allesammen, men som kan have stor positiv miljømæssig betydning.

Godt nyt til dig, der lever glutenfrit

Gluten er igen på dagsordenen, og udover en række tips, opskrifter og vigtig ny forskning, får du også min klare anbefaling af produkterne fra Det Glutenfrie Verksted, som er en helt ny serie glutenfri produkter, der netop er kommet fra Norge til Danmark.

Anbefalinger til nye bøger og online kurser med medlemsfordele

Susy Grundahl har lavet Retrokuren Online, som du kan prøve til en super pris som medlem af Madforlivet. Du får også mine læseanbefalinger til et par af de seneste nye bogudgivelser fra Claus Dalby og Anette Straadt.


(Læserinformation: Madforlivet er – også i 2020 — uvildig, og uafhængig af industrielle interesser, og derfor er mine produktomtaler alene baseret på egne, personlige erfaringer. Det er som hovedregel, når jeg har gode oplevelser med nye produkter eller madvarer af høj kvalitet, at jeg vælger at dele disse med dig.)

Kommende nyheder på Madforlivet og tak for 2019

2019 bød også på netop mit nye e-magasin, som I har taget vældig godt imod, samt ikke mindst hele det nye Madforlivet.com — som, i året der gik, fik medlemsprofil, egen samling og meget mere.

Min webmaster Casper og jeg har lyttet til jeres mange gode og konstruktive kommentarer igennem hele 2019, og vi har en lang række store og spændende tiltag på vej. Nogle af disse kan du se og læse om i nyhedsbrevet allerede nu, og husk, at klikke ind på den nye Madforlivet Madplan, der netop er et af de første spadestik.

Rigtig god læselyst og godt nytår,
Anette

Du kan læse det nye Madforlivet Magasin № 13 herover, eller på 13.madforlivet.com

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet magasin No.16: September 2020 sætter vi fokus på kolesterol. I magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin samt finde naturlige redskaber til kolesterol i balance. .

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

Dette nyhedsbrev sætter fokus på dit immunforsvar, og hvordan du styrker det for at undgå vintersygdomme. Du lærer også at skræddersy din motion, til bevægelse der gør dig glad. Og så lancerer vi endnu et nyt tiltag: Madforlivet Brevkasse. Læs mere i februar udgaven af Madforlivet Magasin.

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!