Broccolisalat med Fuldkornspasta

18 dec, 2011 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Denne broccolisalat med fuldkornspasta og gulerødder er let og hurtig at tilberede. Den smager super godt, og du kan lave ekstra af salaten, så har du hurtig frokost til næste dag. Du kan justere ingredienserne efter smag og behag.

Ingredienser 4 prs.

350 g grov speltpasta
1 broccolihoved i små buketter
2 gulerødder
200 g ærter, friskbælgede eller optøede
En håndfuld pinjekerner

Samt en dressing bestående af Acido, blandet med lidt citronsaft, dijonsennep, revet parmesan, hvidløg, lidt tomatsauce, basilikum, oregano samt flagesalt og friskkværnet peber.

Fremgangsmåde:

Kog speltpastaen efter anvisningerne på pakken. Rengør og del broccolien i buketter og damp dem i 1 minut eller lad dem “kysse vandet”. Bland de dampede broccolibuketter med pasta, reven gulerod og ærter sammen med dressingen af Acido, reven parmesan, hvidløg, lidt citronsaft, dijonsennep, salt, peber og krydderurter.  Drys med pinjekerner.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du meget velkommen til at klikke “kan godt lide” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og dermed modtage nyt om mad og sundhed samt spændende opskrifter hver måned.

Find inspiration til mere sund mad under sunde opskrifter.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Bananbrød med eller uden gluten

Bananbrød med eller uden gluten

Det lækreste og mest velsmagende bananbrød, du kan forestille dig. Det er let at bage, super velegnet hvis du har et par modne bananer eller fire og kan tilberedes med eller uden gluten. Ingredienser til et brød 100 g kokossukker eller 125 g brun farin 125 g...

Sund solskinssmoothie

Sund solskinssmoothie

En sund solskinssmoothie, der er let at lave og som smager skønt. Den sunde smoothie er fyldt med vitamin- og næringsrige råvarer og kan give dig energi og velvære. Ingredienser (2 prs.): 2 store appelsiner Saften fra ½ lime eller 1/4 citron (kan udelades) 1 banan 1...

`Kød´boller med linser i tomatsauce

`Kød´boller med linser i tomatsauce

Delikate og velsmagende `kød´boller med linser og tomatsauce er en skøn spise, der kan kombineres med almindelig pasta, squashpasta og/eller tomatsauce. Du kan sagtens lave ekstra af de kødlignende linseboller og fryse dem ned. De kan bruges som nævnt her eller som...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!