Fritter af glaskål

2 jun, 2015 | Sund Aftensmad, Sunde Opskrifter

Disse lækre fritter af glaskål er lette at lave, smager fantastisk, og så er glaskål sunde og fyldt med fibre og næring.

Ingredienser (4 prs. som tilbehør)

2 glaskål
ekstra jomfruolivenolie
Friske krydderurter
Uraffineret salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rengør glaskålene, er skallen tyk, så skræl dem forsigtigt. Skær dem i lige stave, bag dem i ovnen i cirka 30 minutter ved 180 grader, afhængig af stavenenes størrelse og tykkelse. Når de er gyldne og gennembagte, tages de ud af ovnen, afkøles let og vendes i en blanding af ekstra jomfruolivenolie, friskhakkede krydderurter, uraffineret salt og friskkværnet peber, og de er klar til servering.

Brug for flere sunde opskrifter til aftensmaden? Få ny E-bog gratis

Jeg har samlet mine 9 bedste opskrifter til en sund aftensmad i denne E-bog. Hvis du har lyst, kan du downloade den gratis og få nem inspiration til aftensmaden.

[members_not_logged_in]
[gravityform id=”76″ title=”true” description=”true” ajax=”true” tabindex=”2345″]
[/members_not_logged_in]

[members_logged_in]

Download bogen gratis her

[download id=”16453″ template=”collection”]
[/members_logged_in]

Du kan læse mere om, hvorfor glaskål er sunde HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor.

Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund marmelade

Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte) Saften af en ½ citron 1 tsk vanillepulver...

Gazpacho med jordbær

Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingredienser til 4 personer 40 g cashewnødder 75 g løg (renset vægt) 1 sød rød...

Sommer på terrassen

Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du også et par skønne opskrifter i bogen på cocktails og mocktails - altså...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!