Gurkemeje shot

23 feb, 2017 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Gurkemeje shot er sundt og virker antiinflammatorisk. Du kan derfor med fordel tilberede sådan et lille Gurkemeje shot hver dag, det kan modvirke gener fra høje inflammationsniveauer. Gurkemeje shot er let at lave og smager godt. Du kan læse mere om gurkemejes mange gode egenskaber via linket herunder. Sådan let laver du Gurkemeje shot:

Ingredienser til 2 personer

1 gul peber
1/2 æble
1 lille gurkemejerod
et lille stykke ingefær
1/4 citron med skal
1 knivspids sort peber

Fremgangsmåde

Vælg økologiske produkter til dit Gurkemeje shot, så undgår du unødig kemi. Kør alle ingredienser undtagen peberet igennem en saftpresser, tilsæt peber og rør rundt og drik. Du kan tilsætte en isterning og lidt frisk mynte til dit Gurkemeje shot, hvis du ønsker større friskhed til Gurkemeje shot.

Tip! Gurkemeje farver alting gult, inklusive fingre og saftpresser etc. Du kan med fordel køre citronen igennem til sidst, den har en rensende effekt og så vaske delene af i opvaskemaskinen, det tager det gule farvestof. En læser har også gjort mig opmærksom på, at farven fra gurkemeje er fedtopløselig og derfor fjernes effektivt med olie.

Du kan læse mere om gurkemejes mange sunde egenskaber HER
Du kan finde opskriften på Gurkemeje drik eller Golden milk HER
Du kan finde opskriften på antiinflammatorisk te HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Gurkemeje shot? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto er en delikat dressing, der kan tilføre smag og cremethed til dine retter. Ramsløg pesto kan også anvendes sammen med salater, i sandwiches, i kartoffelsalater eller ovenpå ægge- og tomatmadder. Ramsløg pesto smager godt, har skarphed og fylde, og er let...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!