Pistacie marcipanbrød

24 nov, 2021 | Sunde Opskrifter, Sundt Brød og Bagværk

Glutenfri pistacie marcipanbrød er en suveræn kombination af kardemomme og pistacie. De to ingredienser passer godt sammen, og her finder du opskriften på et lille marcipanbrød, der gør de fleste glade.

Ingredienser til cirka 18 styk

100 g pistacier
200 g marcipan
1-2 spsk. ahornsirup
2 tsk. stødt kardemomme
1 nip salt
200 g mørk chokolade til overtræk
½ dl groft hakkede pistacier
1 tsk. groft knuste kardemommefrø

Fremgangsmåde

Blend pistacierne helt fint, gerne på en kaffekværn, så de bliver til fint, grønt mel. Bland pistacierne med marcipan, og saml massen med sirup. Kom kardemomme i og et nip salt. Form ca. 18 små marcipanbrød. Sæt dem koldt.

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk marcipanbrødene. Drys med pistacier og kardemomme. Lad chokoladen sætte sig, og servér marcipanbrødene kølige.

TIP: Vil du have et endnu mere dekadent touch på disse, kan du tilsætte 1-2 tsk. rosenvand.

Her kan du finde opskriften på Konfektkugler

Og her kan du se mine glutenfri brunkager.

Se også min oversigtsside over glutenfrit slik.

Var du tilfreds med denne opskrift på Pistacie marcipanbrød?  Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!