Rispapirsruller

1 jul, 2018 | Sund Aftensmad, Sunde Opskrifter

Rispapirsruller er sprød, delikat, grøn og velsmagende mad. Det er en sjov måde at spise en salat på, og du kan nærmest fylde i, hvad du ønsker. Næsten uanset hvad du gør, kommer det til at se flot ud. Disse tre ting er i øvrigt altid gode som basis i rullerne: avocado, agurk og sprød salat. Denne opskrift stammer fra bogen Plantebaseret Gourmet, skrevet af Neel Engholm.

Rispapirsruller passer til rigtig mange dips og dressinger, hvilket gør den meget fleksibel og brugbar til både forretter, snacks og eller bare en flot mundfuld til en reception.

Ingredienser

Rispapir

1 håndfuld blandede babyblade
ca. ¼ avocado
1 agurk
3-4 stilke frisk koriander
1 spsk syltede rødløg
1 spsk karse

Fremgangsmåde

Skær grøntsagerne i lange tynde skiver/strimler, så de passer i længden med rispapiret. Gør rispapiret vådt under den kolde hane og læg det på et skærebræt. Læg dit yndlingsfyld langs den nederste kant og rul forsigtigt, men stramt. Skæres i 4-6 stykker alt efter størrelse.

Sød Tamarisauce

3 dl tamari
1 dl agavesirup eller honning
½ dl ingefærjuice

Favorit dip til rispapirsrullerne. Skal blot blandes i en flaske eller et glas og rystes.

Du kan læse min omtale af Plantebaseret Gourmet HER
Du kan købe Plantebaseret Gourmet HER
Du kan finde opskriften på broccolihjerter HER

Var du tilfreds med denne opskrift på broccolihjerter? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!