Indisk Kylling med Spinat

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Indisk Kylling med Spinat

     1
Indisk Kylling

Lækker indisk kylling med spinat og gurkemeje ris smager ikke alene rigtig godt, det er også en god og lunende ret til de kolde vintermåneder. Indisk kylling med spinat er en indisk inspireret ret, velkrydret og

Ingredienser:
1 kylling
1-2 spsk Garam Masala krydderi
100g mandler
50 g rosiner
1 pakke frossen økologisk spinat
Salt, peber, frisk mynte, hel kanel, hele kardemomme kapsler
1 spsk. jomfrukokosolie og ekstra jomfruolivenolie
1-2 dl. Acido eller fåreyogurt
4 dl. Brune ris
8 dl. Vand
1 spsk. gurkemeje

Fremgangsmåde:
Dæk kyllingen med Garam Masala krydderi blandet op med jomfruolivenolie og læg den i et ovnfast fad eller stegeso og bag den i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 1 time. De brune ris skylles grundigt og koges ca. 45 minutter i vand. Der skal dobbelt så meget vand som ris til. Tilsæt 1 spsk. gurkemeje, så får risene en smuk gul farve. Optø spinaten og svits lidt Tandorii krydderi, hel kanel og hele kardemomme kapsler, du lige flækker og svitser i jomfrukokosolie på panden. Tilsæt hakkede mandler, rosiner og spinat, salt og peber. Bland nogle af risene i og pynt med frisk hakket mynte. Retten tilsættes 1-2 dl. Acido eller fåreyogurt, og kan serveres sammen med timianbagte gulerødder, gurkemeje ris og en lækker råkostsalat. Anvend gerne økologiske råvarer, så undgår du unødig kemi.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Find inspiration til mere sund mad under sunde opskrifter.