Indisk Kylling med Spinat

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Indisk Kylling med Spinat

     1
Indisk Kylling med Spinat

Lækker indisk kylling med spinat og gurkemeje ris smager ikke alene rigtig godt, det er også en god, nærende og smagfuld ret. Indisk kylling med spinat er en indisk inspireret ret, velkrydret og delikat.

Ingredienser:
1 kylling
1/2 glas Garam Masala pastasauce eller 2 spsk Garam Marsala krydderi (efter smag og behag)
100 g mandler
50 g rosiner
1 pakke frossen økologisk spinat
1 – 2 tsk. Tandorii krydderi
Salt, peber, frisk mynte, hel kanel, hel, mortet kardemomme
1 spsk. jomfrukokosolie og ekstra jomfruolivenolie
1-2 dl. Acido, creme fraiche eller fåreyogurt

4 dl. Brune ris
8 dl. Vand
1 spsk. gurkemeje

Fremgangsmåde:
Dæk kyllingen med Garam Masala sauce eller krydderi blandet op med jomfruolivenolie og læg den i et ovnfast fad eller stegeso og bag den i ovnen ved ca. 200 grader i ca. en time.
De brune ris skylles grundigt og sættes over i dobbelt så meget vand. De skal koge ca. 45 minutter. Der skal dobbelt så meget vand som ris til.
Tilsæt 1 spsk. gurkemeje, så får risene en smuk gul farve.

Optø spinaten og svits det på panden i ekstra jomfruolivenolie sammen med lidt Tandorii krydderi, hel kanel og mortede kardemommefrø. Tilsæt hakkede mandler, rosiner og spinat, salt og peber. Bland nogle af risene i og pynt med frisk hakket mynte. Retten tilsættes 1-2 dl. Acido, creme fraiche eller fåreyogurt, og kan serveres sammen med timianbagte gulerødder, gurkemeje ris og en lækker råkostsalat. Anvend gerne økologiske råvarer, så undgår du unødig kemi.

Her finder du opskriften på en lækker Råkostsalat med quinoa
Du kan finde opskriften her på Kylling med citron og hvidløg

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned. Find inspiration til mere sund mad under sunde opskrifter.