Kokkens egen græskarsuppe

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Kokkens egen graeskarsuppe fik jeg serveret på et sundt krydstogt i Middelhavet. Den smagte helt fantastisk dejligt, var cremet og fyldig, og jeg...

     7
Kokkens egen graeskarsuppe

Kokkens egen græskarsuppe fik jeg serveret på et sundt krydstogt i Middelhavet. Den smagte helt fantastisk dejligt, var cremet og fyldig, og jeg fik lov til at bringe opskriften af chefkokken Tomasz fra Sea Dream 1. Du får opskriften herunder, der er let at lave og som luner og smager på n kold vinteraften.

Ingredienser til fire personer

400 g Hokkaido græskar
1 rødløg
1 gulerod
1 porre
2-3 fed hvidløg efter smag og behag
2-3 dl grønsagsbouillon
1-2 dl fløde eller mandelfløde eller havrefløde
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Ekstra jomfruolivenolie
gammeldags kærnet smør
Lidt græskarkerner til pynt

Fremgangsmåde

Skræl græskarret og fjern indmaden. Skær kødet i mindre stykker, cirka 3×3 cm. Rengør og hak løg, gulerod, porre og hvidløg. Svits grønsagerne i en gryde i olivenolie og smør, tilsæt grønsagsbouillon og lad suppen simre i cirka 40 minutter. Blend til en cremet suppe, si den eventuelt, hvis du vil undgå små grønsagsstykker i suppen og smag til med salt og peber og færdiggør suppen med lidt fløde. Server eventuelt med lidt ristede græskarkerner på toppen.

Du kan finde opskriften på en delikat kartoffelsuppe HER
DU kan finde opskriften på rødbedesuppe HER
Du kan læse mere om mit sunde krydstogt HER

Var du tilfreds med denne opskrift på kokkens egen græskarsuppe? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.