Opskrift på Grønsagspostej med Krydderurter

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Groensagspostej med krydderurter. Denne groensagspostej med krydderurter er susende let at lave og er velegnet saavel som aftensmad som som paalaeg på madpakken

     5
Opskrift på Groensagspostej med Krydderurter

Opskrift på Grønsagspostej med Krydderurter. Denne enkle og velsmagende Grønsagspostej med krydderurter er superlet at lave og kan serveres som aftensmad med en fyldig salat til eller som en lækker frokostret eller sundt pålæg. Grønsagspostejen er glutenfri og mælkefri.

Ingredienser til 4 personer

200 g løg og/eller porre
200 g gulerod
200 g persillerod eller knoldselleri
2½ dl grønsagsbouillon
½ dl god ekstra jomfruolivenolie
1 dl havregryn eller hirseflager
1 dl linsemel (kan erstattes af havregryn eller hirseflager)
2 æg eller æggeerstatning fx. hørfrøskum
friskkværnet peber
1 tsk tørret basilikum eller 2 spsk friskhakket
1 tsk timian eller 1 spsk frisk
2-3 spsk friskhakket persille
1-2 fed hvidløg (kan udelades)

Fremgangsmåde

Samtlige grønsager rengøres og rives, eventuelt i en food processor. Svits alle grønsagerne i ekstra jomfruolivenolie på panden, tilsæt grønsagsbouillon og lad det simre i et par minutter. Herefter tilsættes krydderier, æg, havregryn/hirseflager og linsemel, og det hele kommes i en velsmurt form (1 liter) og bages ved 200 grader i en time.

Du kan med fordel servere grønsagspostejen med en fyldig salat, pesto og bønnefritter til.
En eventuel rest kan fint anvendes som pålæg dagen efter og grøntsagerne kan varieres, afhængigt af hvad du har i køleskabet.

Du kan finde opskriften på madpandekager HER
DU kan finde opskriften på squashlasagne HER

Var du tilfreds med denne opskrift på grønne wraps? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.