Acai bowl med chiafrø – opskrift på let og lækker morgenmad

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Acai bowl med chiafroe - opskrift på let og laekker morgenmad, fyldt med fibre og naering

     8

Acai bowl med chiafrø – opskrift på let og lækker morgenmad. Acai bowl med chiafrø er en opskrift på let og lækker morgenmad, der er super velsmagende og sund. Acai bowl med chiafrø er fyldt med næring, fibre og energi, og så er den toppet med skønne bær og nødder.

Acai bowl med chiafrø – opskrift på let og lækker morgenmad:

Ingredienser til to personer

½ kop chiafrø
1 kop mandelmælk
1 kop vand
1 kop hindbær
2 spsk Acaipulver
1 tsk vanillepulver
½ kop kokosmel

Pynt: Bær, frugt, nødder, mandler, kokosflager, mysli og kerner, afhængig af årstid og hvad du har ved hånden

Fremgangsmåde

Pisk chiafrø med væde og stil det på køl natten over. Om morgenen blender du blandingen med de øvrige ingredienser. Juster konsistensen med vand eller mandelmælk, og server i en skål, hvis du spiser det derhjemme eller i et glas to-go, hvis du tager morgenmaden med dig på farten. Pynt med bær, frugt, kokosflager, nødder, mandler og kerner, afhængig af hvad du har i køkkenet og af årstiden.

Får du lyst til at prøve Acai bowl med chiafrø – opskrift på let og lækker morgenmad af, så kan du se fremgangsmåden på denne lille video:

 

Jeg kan varmt anbefale denne opskrift på Acai bowl med chiafrø, du kan måske have lyst til at prøve den af her i weekenden? DEL gerne, for jeg tror, at du vil blive ligeså begejstret som jeg for denne delikate, velsmagende og mættende morgenmad. Her får du en lille hilsen fra mig, der måske kan inspirere til at prøve, og opskriften kan du finde på tryk på hjemmesiden. Rigtig god weekend til dig og dine

Posted by Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) on Friday, 28 April 2017

 

Du kan finde opskriften på Tarmbakteriernes festmåltid HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Acai bowl med chiafrø – opskrift på let og lækker morgenmad? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.